Şimdi Ara

Merhaba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar,forumu uzun süredir takip ediyorum bugün kayıt olmak nasip oldu.Oyunda çok iyi olduğum söylenemez ama oyun taşıdığım zamanlarda oldu.Tanışma bölümü felan olmadığı için buraya konu açtım birde sorum olacak.
    Lee Sin'i almak nasip oldu sonunda,ben jungle yapmıyorum henüz solo oynuyorum jungle için rune almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir ? Ayrıca Lee Sin i solotop mu oynamalıyım yoksa jungle daha mı faydalı olur ? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar iyi akşamlar.

• lee sin jungler daha iyidir ben oynayabildiğim halde jungler yapmadım hiç runeslerim benim attack speed ve attack damage ortalama +15 attack damage ve suanda tam tamamlanmadığı için %8 attack speed veriyor oyuna başlarkende 18 armor ve 5 tane pot alırsan rahatça kesebilirsin zaten manaya gerek duymadığı için çok rahat jung yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 23 Mart 2012; 18:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

lee sin jungler daha iyidir ben oynayabildiğim halde jungler yapmadım hiç runeslerim benim attack speed ve attack damage ortalama +15 attack damage ve suanda tam tamamlanmadığı için %8 attack speed veriyor oyuna başlarkende 18 armor ve 5 tane pot alırsan rahatça kesebilirsin zaten manaya gerek duymadığı için çok rahat jung yapabilir.

Yorumun için teşekkürler
  • Bence solo top daha iyi.Farm iyi yaparsın artı ganklara da gidersin runeler kırmızı penetration büyükleri ad al diğerleri ni armor ve mr al bence
  • mark - ad
    seal - flat armor
    glyph - m.resist per lvl
    quint - armor pen

*istersen marklarıda ad alırsın diğer herolarda da kullanmak için

lee jungle olarak daha kullanışlıdır.
  • jungle daha kullanışlı geliyor bana. Lanede sürekli minionlar var ve senin q yu tutturup adam sıçraman vs lazım biraz zor oluyor.
  • denedigim lee sin buildleri arasında olmazsa olmaz itemler

warmog+atma's impaller 2 lisi lee sin için çok iyi oluyor birde trinity tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhabalar Hatam nedir?
    geçen yıl açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese yorumları için teşekkürler,deneyeceğim dediklerinizi
  • Jungle güzel ve zevkli olur.
    rune olarak AD veya lifesteal yapabilirsin sana kalmış AS %40 pasifi var zaten =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarakye

Jungle güzel ve zevkli olur.
    rune olarak AD veya lifesteal yapabilirsin sana kalmış AS %40 pasifi var zaten =)

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.