Şimdi Ara

merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cmt günü kendime yeni bir pc aldım hp pavilion fakat bilgisayarı açtığımda ekranı açılırken mönütör başlıklı yabancı yazılar yazan bir şey çıkıyor ve gidiyor bir anlam veremedim çünkü daha yeni aldım...acaba bu normal mi?

• sürekli mi oluyor yoksa her pc yi açışında mı oluyor, her açılışta oluyorsa normal.
  • her açılışta oluyo daha yeni aldım zaten cmt günü aldığımdan beri onun başındayım.bide şu var hp 3 ay ücretsiz virüs programı veriyor...ben 3 ay sonra nerden temin edebilirim virüs programını?
  • bilgisayarın yanında bi cd vermeleri lazım.
  • bir cd değil bir sürü cd verdiler ya genelde kızlar bu konulara pek meraklı değildir ya işte bende o meraklı olmayanlardandım.şimdi bilgiye ne kadar ihtiyacım olduğunu anlıyorum.sadece bir tek cd yükledim dedilerki bilgisayar çöktüğünde bu yüklediğin cd çalıştırıcak yeniden dediler o cd yükledim.onun dışında bir yükleme yapmadım.
  • Baya enteresan bir durum büyük ihtimal sana sistem çöktüğünde bunu yüklersin diye verdikleri cd recovery yani kurtarma cd'sidir. Anlamadığım durum sistemin ne çabuk çöktüde sen bu cd'yi yükledin:)) Neyse antivürüs için ise bitdefender, avast antivürüs falan var. Bunlar ücretsiz yalnız bir söz vardır. Beleş antivürüs programı virüsü türkü çağıra çağıra arar diye. Bunlara ne kadar güvenilir bilemem çünkü bizim bir bilgisayarda norton bir bilgisayarda karspersky var ancak idare ediyoruz.Ama karspersky en kralı . Birdaha recovery cd'sini kullanırken dikkat et yoksa bilgisayardaki bütün bilgilerini kaybedebilirsin.
  • paket bilgisayar aldıysan normal gibi geliyo bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhabalar Hatam nedir?
    geçen yıl açıldı
    Selamlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar açıkcası bayan olduğum için bu tip konularda çok fazla bilgim yok.biraz araştırmalarım ve birazda kurcalamalarım sonucunda bişeyler öğrendim...teknolojik bu cevap sana:adamlar bana bilgisayarın ilerde çökme ihtimaline karşı bu cd yükle dediler yani koruma amaçlı olabilir.ve bende eve gelir gelmez yükledim.daha pc sıfır...bir arıza çıkarması içinde henüz erken.hp pavilion aldım...yardımlarınız için teşekkür ederim o msj anlamı monitör uyku moduna girebilir yada giriyor anlamındaymış yani normalmiş.formdan bir arkadaş yanıtladı...
    monitörün verdiği msj aynen yazıyorum yanlız bilgisayarı açtığımda ilk önce o msj geliyor sonra ekran aktifleşiyor...

monitör going to sleep
  • İşte sana verdikleri o cd (dedilerki bilgisayar çöktüğünde bu yüklediğin cd çalıştırıcak yeniden dediler o cd yükledim.)sadece çöktüğünde kuracağın cd ileride yani ileride çökme ihtimalini azaltacak hiç bir şey yok içinde yani önemli belgelerin olur bilgisayarda ve o cd'yi kullanırsan ne var ne yok temizleyebilir.Biz şükürler olsun yedeğimizi almıştık. Bizim kullandığımız öyleydi en azından sadece sistemi temizleyeceği söyleniyordu ama ne var ne yok temizliyor.

Bilgin olsun diye söylüyorum kızmaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!.
  • bilgisayarı aldığınızda size yüklenen antivürüs programı 3 ay boyunca güncel olarak kullanılabilir. 3 ay boyunca internetten yeni virüslere karşı güncelleme yapabilirsiniz ve korunursunuz..ancak 3 ay bittiğinde güncelleme yapamazsınız. bu andan itibaren elinizdeki programla gene korunursunuz ancak güncelleme yapamadığınız için yeni çıkan virüslere karşı savunmasız kalırsınız..yani ilk aklınızda olması gereken 3 ay ın son gününe geldiğinizde öncelikle son bir güncelleme yapın.. bundan sonra eğer antivirüs programı alacaksanızda size kesinlikle panda titanium antivirüsü öneririm. hem türkçedir, hemde bilgisayarınızı yavaşlatmaz.1 aylık deneme sürümünü internetten indirebilirsiniz. satın almak istereseniz de fiyatı sanırım 25 usd civarındadır...
    -unutmayın ki ücretli antivürüs programlarının hepsi 1 yıllıktır. her yıl tekrar satın alırsınız..
    kolay gelsin...

• ben antivürüs programını internetten indirebilirim yani.3 ayın sonunda...
    birde şu monitörün verdiği msj hakkında ne diyor sunuz?
    hep çıkıyo açıkcası kıllandım...daha yeni aldım hep kafama takıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.