Şimdi Ara

MERHABA 4.YIL ve İLK 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

@Uruk-Hai
    @hanıncipsi

• Hocam kaldırmak 1 sene daha inanılmaz zor:/ geçmişe takılıyor musunuz bence ortalama bir sıralama yaptıysanız yazın pişman olma riski daha yüksek seneye 2.6 2.7 mn kişi sınava girebilir:/ ben kalmaya sıcak bakamıyorum benım de bu sene 3.giriş yani ünide hazırlanın ya da üniyi bırakın önerim olurdu hayırlısı inşallah ne olacağı belli olmuyor ileride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 17 Haziran 2020; 22:18:36 >
  • Hocam iyi güzel kalıyorsunuz da yaş kaç ? Zaten mezunların zor iş bulduğu ortamda birde geç yaşta mezun olup iş bulmak kat kat zor olmaz mı ?
  • hocam şimdi özür dilerim yargılamak gibi olmasın ama daha sınava girmeden kötü geleceğini nereden biliyorsunuz aytnin yarısı gitmiş nasıl geleceğini bile bilmiyoruz henüz fol yok yumurta yok siz şimdiden ohooo
  • Hedefiniz bolum olarak nedir bilmiyorum.Tipsa eger ilk 100un bir önemi yok,seviyenizi bilmiyorum ama herhangi bir yeri kazanadabilirsiniz bu sene.

Nickteki gibi muhendislige ilginiz varsa ben yine bu sene gidin derim.Muhendislikte yas problem olabilir diyenler var.Normal bitirenlerden 2-3 yaş buyuk olacaksınız.Ayni yaşta olup iş konusunda daha deneyimli olanı tercih edebilirler.Ben bu sebeplerden ötürü disten muh.e geçmek istemedim.

Tabi ne kadar dogrudur bilmiyorum ben de internetten arastirdiklarima göre diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 9:7:36 >
  • Kesinlikle doğru. Ben bu sene kazanabilirsem bile 26 - 27 yasında mezun olacağım ve bilgisayar veya endüstri olmazsa is bulma imkanı 0. Tam yasında mezun olanlar dahi is bulamıyorken bizim sansımız düsüyor.

Hocam eğer mühendislik istiyorsanız bu sene bir yer yazın gidin. Mezunluk kafası artık kaldırılamıyor olanlar yüzünden. Okulda önemli tabii ama en önemlisi sizin kendinizi ne kadar gelistirdiğiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.