Şimdi Ara

Merhaba Arkadaşlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrikli motosiklet ile bir sıkıntım var..Aslında çokta yabancı değilim ama sizin fikirlerinizi sorayım dedim..3 senelik volta vs5im var ikinci el aldım ve yaklaşık 17 aydır bende ve şu an 26 binde bu araç. Lityum batarya kullanıyor..Fakat aynı araçtan ikincisinide aldım ve onun bataryasınıda kullanıyorum..Yani yaklaşık 19 bin km üstündeki batarya ile 17 ayda yol katettim..Son zamanlarda bu bataryada ısınma ve çabuk voltaj düşme sorunları olmaya başladı..Bu arada bataryada ekstra bms mevcut..Perşembe gibi şarja taktım hava 8-9 derece olmasına rağmen yine 50 dereceye yakın sıcaklıklara ulaştı şarj ederken..Ve cuma günü yola çıktım çift batarya ile..Yol dönüşü bu batarya %80lerden %0 a düştü ve yolda durdu..İlk anlamadım..Tekrar yola çıktım bir süre gitti..Ve rampaya gelince tekrar durdu..Bms sayesinde telefondan baktım..Voltaj neredeyse tam voltaj olmasına rağmen akım yok ve batarya %0 gösteriyor..İlk bataryada %3 şarj ile 20 km yolu 50 kg yükle tamamladım..Bu sıkıntılı batarya hakkında varmı fikri olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.