Bildirim
MERHABA ARKADAŞLAR.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ewt fraps bende kullanıyorum ama video kaydı yaptığın zaman örnek 3 saniye 46mb çok büyük boyutlarda kaydediyo.Nasıl yapıldığını açıklim.
Frapsı aç sonra oyunu aç.tabi frapsı açınca register dedikten sonra oyunu aç.Daha sonra oyun esnasında f11'e bas kaydetsin sonra bi daha bastığında kayıt durur ne kadar kayıt yapılıyo bilemem ama 1 dk yapıldığını en az biliyorum.1 dk kayıta yaklaşık 1 gb tutuyo benden demesi -
quote:
Orjinalden alıntı: batugol73
Ewt fraps bende kullanıyorum ama video kaydı yaptığın zaman örnek 3 saniye 46mb çok büyük boyutlarda kaydediyo.Nasıl yapıldığını açıklim.
Frapsı aç sonra oyunu aç.tabi frapsı açınca register dedikten sonra oyunu aç.Daha sonra oyun esnasında f11'e bas kaydetsin sonra bi daha bastığında kayıt durur ne kadar kayıt yapılıyo bilemem ama 1 dk yapıldığını en az biliyorum.1 dk kayıta yaklaşık 1 gb tutuyo benden demesi
f tuşları olmuo başka bi tuş seç ve boyut küçültmek için virtualdup programını indir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X