Şimdi Ara

merhaba arkadaşlar. toshiba t130 laptop wireless bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce durup dururken, laptop kablosuz ağları görmeyi bıraktı. kablosuz simgesinin üstünde kırmızı çarpı işareti var. aygıtlar da kablosuz ile ilgili hiç bir şey yok. atheros un ethernet ile ilgili aygıtı var. internetten driver lerı indirdim. realtek oldun intel olsun raillink olsun. ama hiç bir işe yaramadı. bluetooth ile wireless çakışıyor muhtemelen. bu sorunu nasıl çözerim?

• Cihazin onunde hardware bi wi-fi switch vardir, ufak bir anahtar. onu kapatmissinidir farkinda olmadan.
  • bu bilgisayarda var mı hocam böyle bir anahtar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingTiger34 -- 30 Nisan 2016; 14:13:58 >
  • up :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingTiger34

bu bilgisayarda var mı hocam böyle bir anahtar?

Olabilir, fotograflarina bakayim dedim, ancak yakin cekim foto goremedim. sagini solunu iyice inceleyin bi makinenin. bazan minicik anahtar koyuyorlar. Bir de biosu fabrika ayarlarina getirin.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    her tarafına baktım hiç bir şey göremedim. fn+f8 çalışmıyordu. toshiba dan program indirdim çalıştı ama bluetooth u açıp kapatıyor. wireless ışığı bluetooth ile bağlantılı. aygıt yöneticisinde kablosuz aygıt la ilgili hiç bir şey yok. atheros enthernet var sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.