Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Merhaba driver kendi kuruyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Lenovo FreeDOS laptopuma yarın Windows 11Home yükleyeceğim. Arkada Windows Update driverları kuruyor mu? Yoksa sitesinden girip tek tek indireyim mi ya da snappy driver installer ile mi kurayım? Bu driver programı güvenilir mi? Bir de en çok işe yarar dediğiniz programlar nelerdir? Sizce antivirüs kıllanıtım mı? Yoksa Windows defe der yeter mi? Windows 11'i nasıl full yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Windows update her driverı olmasa da bazılarını kuruyor. Ama benim tavsiyem hiç program vs bulaşmadan tek tek elle kurmanız. Hatta lenovonun kendi yazılımı olması lazım sistemi tarayıp kendi indirip kuruyor o çok işinize yarayacaktır. Şahsen ben 3. parti driver kurma güncelleme programlaırnı önermiyorum, ya windows update ya elle ya da markanın kendi bilgisayarları için geliştirdiği yazılım.

Antivirüs olarak windows defender yeter. Windows 11 key'i almanız gerekecek. Ucuza satan g2a gibi siteler var oradan orijinal key alabilirsiniz.

• Aestheticc07 A kullanıcısına yanıt
    Windows 11 sürücülerin sadece belli kısımlarını yükler ancak üretici yazılımlarını kurmak için lenovo pc support sayfasından manuel olarak sürücü kurman gerek veya microsoft storeda lenovo vantage uygulaması var ondan yükleyebilirsin.

Bios güncellemesi gelirse dikkat edin verilerinizi yedekleyin veri kaybı yaşayabilirsiniz bilgisayar kapanırsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.