Şimdi Ara

Merhaba gençler yine mikail hoca sizlerle (AYT HAKKINDA YAPACAKLARIMIZ VE KISACIK TAVSİYELERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
5
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar önceki başlıklarda size tyt den hangi konuları bilmeniz gerektiğini yazmıştım
    Bunlar nelerdi hatırlatayım
    Basit eşitsizlik
    Mutlak değer
    Üslü sayı
    Köklü sayı
    Çarpanlara ayırma
    Bunlar olmadan ayt yi unut!
    Daha sonra en can alıcısı fonksiyon 1 ve fonksiyon 2 buranın acayip sağlam olması gerekiyor. He hedefiniz küçükse dediklerimi unutup kendinizi yormayın
    AYT de kitaplardaki o yeni nesil dedikleri boyalı cilalı sorulara aldanıp ayt böyle demeyin adamlar bildiğim her sınavda aynı ayarda soruyorlar yani tyt gibi değil bulduğunuz soruyu yadırgamadan eski yeni diye ayırt etmeden çözün
    Bir soru bankasını tamamen bitirip diğerine geçerim demeyin şuan iki kitaptan paralel çözmeye devam edin şubat gibi seri branş denemelerine başlayınca elinize tekrar amaclı yeni bir kitap alır ve deneme sonuçlarına göre konulara yüklenirsiniz.
    Peki ben ne yapıyorum gençler gerçekten sizin bu işi olması gerektiği gibi öğrenmenizi istiyorum sağlam neyin nerden geldiğini anlayarak. Çünkü bu iş ciddi olmalı tam olmalı.
    Şunu unutmayın MATEMATIK SEVİLMEZ MATEMATİK ÖĞRENİLİR ve ben bunu sağlam öğretirim veya çalışırım.
    Her hafta sağlam sorulardan oluşan canlı yayınlarda büyük ve hedefleri iyi olan sınıflar oluşturmaya çalışıyorum bunu mutlaka takip edin ve hergun size sağlam günün sorusu paylaşıyorum.canli yayınlar youtube da günün soruları ise ınstagram da sınava kadar yaklaşık size herhalde bi 600 700 soru çözerim. Ama bunlar sizi kandıran sorular değil bilen bilir
    Bir sonra ki başlıkta görüşmek üzere ALLAHA EMANET OLUN
    BENDE KALIN TAKIPTE KALIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam affınıza sığınarak tekrardan sormak istiyorum, Türev'in son kısmı ne zaman gelir?
  • Hocam tyt-ayt matematik deneme önerisi yapar mısınız burda ya da canlı yayında?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam youtubeda bir hoca var isim vermek istemiyorum her gün güzel ufuk genişletecek mat soruları çözüyor siz de bunu youtubeda yapabilir misiniz instagram yok çoğu sınava hazırlananın
  • Bugün log sorusu bile güzeldi hocam elinize sağlık takipteyiz

• Hocam emeğinize sağlık öncelikle. TYT Denemesi önerilerinizi bekliyoruz. AYT matematik adına karekök, acil ve apotemi fasiküllerini temizlemiş biri hangi kaynak ile tekrar etmeli sizce?
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Bu hafta hızı yayınlayıp hemen türev 4 u çekmeye başlıyayım bi 15 gün sürer zaten sorularını yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hafta yine canlı yayında konuşalım

• Hem youtube da hem instagramda hem facebooktaki grupta yaptığım o kadar çok şey varki daha yapilacak ne var bilmiyorum zaten canlı yayınlarda ki sorular baştan aşağı sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikail hoca

Hem youtube da hem instagramda hem facebooktaki grupta yaptığım o kadar çok şey varki daha yapilacak ne var bilmiyorum zaten canlı yayınlarda ki sorular baştan aşağı sağlam
    hocam ayt için sizce hala zaman varmıdır??
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Tabi ki var

• Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam... Türevi sizinle tekrar bitirip apotemiyle defteri kapatacağım.
  • instagrama her gün günün sorusu olarak bir tane soru atıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.