Şimdi Ara

merhaba skoda fabia hakkında yardım istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam.Uzun zamandır forumları okuyırum.Daha yeni üye oldum.Yakın bir zamanda araba almayı düşünüyorumçUzun araştırmalarım sonucunda 15000 lik bütçemle ilk arabam ne olsun diye düşünüp duruyorum.Sonunda Skoda Fabia da karar kıldım.Gerek fiyatı gerek kalitesi ile cazip görünüyor.Onunla aynı kalitede olan poloya daha fazla vermek mantıklı bir şey değil sanırım.Acaba fabianın 101 bg hp olanını alsam beni tatmin eder mi? 2004 modellerini bu fiyata bulabilirim.Bu benim ilk arabam olacak.O nedenle yardımlarınızı bekliyorum.Herkese saygılarımı sunarım.

• seçimim için tebrik ederim en doğru seçimi yapmışsın ,www.skodaturkey.com da bütün skodalar için bilgi paylaşımı mevcut.... saygılar
  • 101 lik olan choice modellerinede var 2004 ten sonra, tavsiye ederim bende 2001 101lik var çokta memnunum, 6 defa arç değiştirdim 2. defa fabia alıyorum.
  • hocam bende 2005 fabıa specıal var 101 bg olanlardan kesınlıkle 14 motora goe prformansı senı tatmın eder emın ol yalnız ayagın döşemeye ne kadar yakınsa benzın ıbresıde o kdar asagıda oluyor .
  • fabıa da kesinlikle düşük model alma .2004 model ve sonrası al . 2001 modellerde direksiyon arızası çok veriyor ...15 bn ytl ye 2005 model bile bulursun ..1.2 değil 1.4 almanı tavsiye derim ....
  • octavıa da düşünebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk aşk

fabıa da kesinlikle düşük model alma .2004 model ve sonrası al . 2001 modellerde direksiyon arızası çok veriyor ...15 bn ytl ye 2005 model bile bulursun ..1.2 değil 1.4 almanı tavsiye derim ....

kesinlikle katılıyorum bu uyarıyı göz ardı etme

merhaba skoda fabia hakkında yardım istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.