Şimdi Ara

Merhaba Sony RX 99 kullanıcıları.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
44.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya biri şu şu modelden daha iyidir şeklinde küçük bir şema yapsa ne iyi olurdu değilmi??? özellikle neredeyse tüm modelleri 1 kere dinlemiş bir arkadaş çıkar herhalde aramızdan
  • slm arkadaslar bende bir sony hastasıyım şuan elimde bir tane rx99 var birtane daha aldım p.tesi gelicek oda Allahın izniyle bundan öncede lbt xb8av vardı oda harikaydı ama rx99 hastasıyım yıllardır gercekten kaliteli ve güçlü bir set takıldığım konularda exali arkadastan yardım aldım kendisine terar tesekkrlerimi iletiyorum en kısa zamanda resimlerini eklicem bütün forumdaki arkadaslara selamlar
  • geçen arkadaşda dinlediğim rx99du.aşağı yukarı 8-10 yıllık bir cihaz ve sakın kaçırmayın bulursanız benden tavsiye basslar muhteşem groove efektini bu kadar derinden veren bir sistemle karşılaşmadım henüz(lbtler hariç) forumda satan varmı bilmiyorum ama bir tane satan arkadaş var sistem harika,tertemiz bir cihaz incelemek için;

http://www.sahibinden.com/boylesi_yok_sony_rx99_cok_uygun_fiyataWQQaXQQ12259330WQQpXQQdisplayitem

bence kaçmaz saygılar

• bende de RX50 var dışarıdan bilgisayarı bağladım çok net ve çok güzel sesi var önceden 5+1 kullanyordum ama bunun sesini aldıktan sonra RX50 vazgeçmem RX99 u bağlayıp sesini denemedim tabiki oda bu RX 50 den iyidir sanırım
  • Arkadaşlar sony rx90 veya rx99 satan arkadaş varmı.izmir içi acil alınacaktır..
  • XB5 kullanıyorum daha yeni aldım ama çok kaliteli ses veriyor.. özellikle VX90AV nin kolonlarını bağladığımda zevkten dörtköşe oluyorum fakat o hoparlörleri kutulayıp sakladım sıfır gibiler Sony amfi alıp sinema sisteminde front ayrıca stereo modda da kullanma düşüncesindeyim.. bu arada RX99 mu çok iyi set..
  • slm arkadaslar,bende çok az kullanılmış daha sıfır gibi bi rx90 var,ne kaset kapagı kırık ne herhangi bi yerinde çizik var,hiçbi sıkıntısı yok binada sesini acamıyorum camlar titriyo burdaki herkes bilir sanırım ses gücünü,bide şikayetler maalesef.ihtiyacım var nakite, satmak istiyorum üzülerek.ilgilenen arkadaslar mail adresimden ulasa bilir umitcakmak@windowslive.com yada 0544 571 12 79 nolu telden ulasabilir,fiyat son 300,lütfen pazarlık konusuna girmeyin cihazı görseniz neden bukadar ucuz veriyo acaba diye düşünürsünüz,herkese saygılar..
  • Eski miniler ve lbtler gibisi yok
  • rx99 rx serilerinin en iyilerindendir ses gücü çok iyi sony nin efsane modellerinden bendede rx30 var üstünde bir çizik dahi yok müzelik gibi satmıyorumda duruyo öle arada açarım hala sesi şaşırtır beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_glory

10 numara aynısı bizim komşuda var onun biraz değişik modeli de bende var 2 hoparler daha baglayabilirsin ve subwofer girişide var ve cok güçlü ses çikişi var

Arkadaşlar bendede rx99 varda bu 2 tane daha hoparlör eklenebilir demiş arkadaş.anfide nereye takılacak ki eklenecek hoparlörler.takılırsada ne tür bir hoparlör takılmalı..
  • Arkadaslar bende SONY RX-99 serisi müzik seti var.2000 yılından berridir kullanıyorum ses yönünden mükemmel ancak tuş takımları sapıttı TUNER tusuna basıyorum CD calıyor ENTER e basıyorum radyo acılyıor,bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.Ayrıca bir konu aklıma takıldı müzik setimlen ilgili üzerinde 100+100 ve hemen yanında 170+170 rms musıc power yazılı etıketi tam olarak anlıyamadım.Şimdi bu setin RMS gücü 100 mü 170 mi dir? İlgilenen arkadaslara şimdiden tşk..
  • Bu arada bu Sony RX-99 serisi yüzünden komşum tarafından şikayet edilerek karakolluk bile olmustum :):)
    Ses çıkışı ve bas sesleri o kadar tatlı ki kısık seslen dinliyemiyorsun yani elinde değil illa maxsimumlayacan arkadasım :):)
  • -rms 100+100
    -seti açıp kontak spreyi ile düğmelerin temas ettiği elektronik levhayı silmeniz gerekiyor. (dışarıdan tuş diplerine sıkılarak olur diyenler de var, bu şekilde sakıncalı olur diyenler de var. en iyisi seti açarak bu işlemi yapmak)
  • 1998 yilinda almistim rx99u tam tamina 2koruk yirtti 3. cusude yirtilma yolunda ilerlerken kolonlari sattim
    set tam bir harika muhtesem
    bir ses muhtesem ozellikler zamaninin en iyi setidir
    elime sony olarak cok set gecti rx ile rxd serilerini sesi birbirine benzer ama vz rg buna benzer sony modellerinin sesi hic iyi degil
    vz30av vardi bende goruntu olarak super ama ses bes para etmez bass seslerinde hic derinlik yok tiz desen extra tweter takmistim anca tiz geliodu.
    anliyacaginiz capina gore muhtesem bi settir rx99 ama benden mi kaynaklaniyo anlamadim ama. suruculerin lastikleri yani kenarindaki korukler yirtilip durdu
    simdi ise ergenlik zamanimdaki hayalimin seti olan xb800av yi aldim
  • bende de lbt800 var. nasıl bir settir arkadaşlar???
  • suriyede yeni sistemleri bulunur mu sony in??
  • bu arada benim lbt xb800av satılıktır. ses düğmesi sorunlu, kumanda o işi görüyor. jelatini yanmış ses düğmesinin cüzzi bir paraya yapılır.
    kasetler iptal. kaset tırnaklarından biri kırık mıdır nedir anlamıyorum, bantladım öyle duruyor.
    setten sıkılmasam belçikada abim yaşıyor tüm parşçalarını ister yaptırırım. cd si radyosu, hoparlörleri on numara.
  • 5066038407
  • ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak 500 tlye gonderırsen tabı kargo ucretı ıcerısınde olursa almayı dusunuyorum kolay gelsın telefon numaram bu 05423692867 ara adresi al
  • Arkadaşlar bende de sony rx99 var. Fakat cd sürücü kısmı arızalı. Cd okuyor fakat kapak kısmını açıp kaparken gıcır gıcır bir ses geliyor. Bu ses büyük bir ihtimalle kayış sesi. Aleti her açtığımda cd kontrolu yaptığından dolayı bir türlü açamaz oldum. Daha önce başına gelenler varsa lütfen yardım etsinler. Şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.