Şimdi Ara

Merhaba Sony RX 99 kullanıcıları.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
44.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum senın sorunun basıt cd tepsısını dısarı cıkaran motorun lastıgı ozellıgını kaybetmıs cıhazı acıp cd kısmına gıden kablolardan bırısını sok yada o latıkten yenısını al tak madem cd caların calısıo yenı bı lastık al
  • İşte onu nasıl sökebilirim ? Motorlardaki kayışları görebiliyorum da cd tepsisini nasıl sökeceğimi bilemiyorum.
  • tepsinin tam ortasinda bir vida var onu sokeceksin kolay bi islem cok gicik bi ses dimi
    sinir ediodu xd
  • İlgin için teşekkür ederim. Dün akşam üstündeki demiri komple söküp bozuk olan lastiğin yerine paket lastiği taktım ve şu an gayet güzel.
  • hocam benimde bir adet RX99 var ve ben onu ses sistemi gibi digitürk ve dvd playerde kullanıyorum cok memnunum. yalnız hoporlörlerdeki merkezi twitleri yaramaz olum parmakları ile deldi nasıl tamir edilir. birde bu makinelerde optik çıkış var in yok nasıl olcak benim tvnin bağlantısı bunu çevirme imkanı varmı tvde out sette. saygılar
  • bende RX70 var arkadaşlar fotoğraf isteyenler için koyayım alta. öncelikle size şöyle söyleyeyim çok ses sistemi gördüm ve kullandım(Philips,Samsung vb.(2+1, 5+1, sinema sistemi, müzik setleri vb.)) ancak denediğim tüm modellerde ses kalitesi yani ses yükseklere çıktığında müziği bozmadan cızırtı yapmadan çalan bir ses sistemi yada müzik seti bulamadım... takiii bu müzik setinini kullanana kadar babam ben doğmadan almış bu seti ben 18 yaşındayım ancak müzik seti 19 yaşında yani benden büyük boşuna dışarlarda AVM lerde o kadar ses sistemi deneyip bazılarınıda almışım boşu boşuna para vermişim. SONY RX70; RX serisinin ilki sanırım ve mükemmel ses kalitesi ve ne kadar sesi arttırsanız bile bir gram cızırtı tizde bozukluk ve uğultu yapmıyor ses ne kadar yoğun olsa bile(rock, pop, arabesk, caz) fark etmez. ayrıca tüm seride 3 cd girişi var buda sürekli cd çıkar tak zahmetinden kuratıyor tek kötü yanı MP3 çalmıyor.kaset çalara gelirsek kaset kaydetme özelliği var, karaoke özellelli ve DJ mix özelliği sayesinde bilgisayarınızda yapabileceğiniz çoğu şeyi yapıyor. ben RX70 ve RX 100AV modellerini kullandım ikiside birbirinden harika diyebilirim.

Ve sırasıyla söylemek gerekirse RX70, RX80,RX88,RX90,RX99,RX100AV VE RX110 modelleri çıktı diye biliyorum. umarım işinize yarar.

Merhaba Sony RX 99 kullanıcıları..

• arkadaşlar bende rx 99 müzk setime kumanda bulamıyorum 2 adet akıllı kumanda aldım hiçbiri uymadı .
  • sahibinden de satılıyo kumandalar onlar uyar ama sonylerı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzz_

arkadaşlar bende rx 99 müzk setime kumanda bulamıyorum 2 adet akıllı kumanda aldım hiçbiri uymadı .

benimde bozulmuştu rx90 ın kumandasını buldum.siyah renkli ondan bulabilişrsende alabilirsin..
  • merhaba arkadaslar
    bende de 15 yillik rx99 vardi 3 yildir yurtdisindaydim, geldimki cihaz kafayi yemis.. a ya basiyorsunuz b oluyor c ye basiyorsunuz d oluyor gibi.. bende hoparlorleri tutup seti attim.. simdi hoparlorleri bu urunle; tv, bilg ve ipod a baglayarak kullanmak istiyorum:
    http://www.amazon.com/Onkyo-TX-8255B-TX-8255-Stereo-Receiver/dp/B001AMSPQI/ref=cm_cr_pr_product_top
    fikriniz nedir bu konuda, komple yeni bir set almak mi mantiklidir yoksa eski hoparlorleri(cok yogun kullanmis olmama ragmen hala cok iyi durumdalar) bu sekilde yeni bir receiver la degerlendirmek mi?
    tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 29 Ekim 2012; 15:55:09 >

• iyi çalar hafız
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

merhaba arkadaslar
    bende de 15 yillik rx99 vardi 3 yildir yurtdisindaydim, geldimki cihaz kafayi yemis.. a ya basiyorsunuz b oluyor c ye basiyorsunuz d oluyor gibi.. bende hoparlorleri tutup seti attim.. simdi hoparlorleri bu urunle; tv, bilg ve ipod a baglayarak kullanmak istiyorum:
    http://www.amazon.com/Onkyo-TX-8255B-TX-8255-Stereo-Receiver/dp/B001AMSPQI/ref=cm_cr_pr_product_top
    fikriniz nedir bu konuda, komple yeni bir set almak mi mantiklidir yoksa eski hoparlorleri(cok yogun kullanmis olmama ragmen hala cok iyi durumdalar) bu sekilde yeni bir receiver la degerlendirmek mi?
    tsk

Merhaba,

RX99un gövdesindeki bir performansı alamazsınız bu ürünle tavsiyem daha ileri model amfilere bakınız, ses kalitesi olarak iyi bir ses muhakkak alırsınız sonuçta Onkyo, ancak RX99un o güzelim kabinleri daha fazla tork ister. Ancak gene de deneyin sonuçta Onkyo güçsüz pek ürün üretmez, Denon deseydiniz asla o wataja kaldırmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

merhaba arkadaslar
    tsk

Merhaba,

RX99un gövdesindeki bir performansı alamazsınız bu ürünle tavsiyem daha ileri model amfilere bakınız, ses kalitesi olarak iyi bir ses muhakkak alırsınız sonuçta Onkyo, ancak RX99un o güzelim kabinleri daha fazla tork ister. Ancak gene de deneyin sonuçta Onkyo güçsüz pek ürün üretmez, Denon deseydiniz asla o wataja kaldırmazdı.

tsk ederim, is durumlari bekledigimden iyi giderse sunu da dusunebilirim:
    http://www.amazon.com/Yamaha-R-S700BL-Natural-Stereo-Receiver/dp/B0044779G8/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1351630115&sr=1-1&keywords=Yamaha+R-S700
    fikriniz nedir? bilgiler icin simdiden tesekkurler

• Bende 3 tane sony set var, LBT serisi, MHC ve birde zx70 var. Birde philips woox sistem var FW power serisi.

Ucununde sesleri cok farkli.

Ama hicbiri su ufak canavar MHC881 gibi bir ses veremiyor:

Ben bu seti sadece 130 tl ye almistim Su multimedia setlere para veripte performanstan bahsedenlere su seti dinletip suratlarindaki ifadeyi gormek isterdim.. Cok temiz, dinamik ve yormayan bir ses sahip.

Tavsiyem mutlaka bu seriden alman.. Hatta bulursan bu aletin aynisini al. Bu seriyi zaten hoparlorlerin seklinden anlayabilirsin, tipleri genelde birbirlerini andirir. Mesela su yukardaki rx70 de ayni tip.

• Hatta su videodaki adama bir bak:

http://www.youtube.com/watch?v=x6fBhYFlD-U&feature=plcp

Adam elindeki 10 yillik rx50 nin yeni aldigi pioneer htp-071 amfiye nasil fark atigini yazmis.
  • cok tsk yalniz video da stereo sistemle surround sistemi karsilastiriyor arkadas, elma armut olmus biraz
  • quote:

cok tsk yalniz video da stereo sistemle surround sistemi karsilastiriyor arkadas, elma armut olmus biraz

Bencede hem o gayet vasat bir pioneer linkteki yamaha gayet iyi ama fiyat pahali gibi bence iyi bir markanin2*80 wattligi bu setle cosar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

cok tsk yalniz video da stereo sistemle surround sistemi karsilastiriyor arkadas, elma armut olmus biraz

Bencede hem o gayet vasat bir pioneer linkteki yamaha gayet iyi ama fiyat pahali gibi bence iyi bir markanin2*80 wattligi bu setle cosar

tsk yamahanin aynisinin 75 veya 80 ligi vardi ama ben genel mantigi anladim sanirim, cok tesekkurler yardim icin
  • kumandasını nerden bulabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • Bende de RX 99 var ve LCD tv ye bağlamak istiyorum ama bir türlü ses alamadım. Acaba neden olmuyor bilen varsa yardımcı olabilir mi? Daha önce Bilgisayara bağlayıp ses almıştım ama tv sesini alamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.