Şimdi Ara

Merhaba Sony RX 99 kullanıcıları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
44.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.. Ben de Sony RX99'un ikinci elini almayı düşünüyorum. Ses çıkışı ve Teyp hakkında bana neler söyleyebilirsin! Senin yorumlarına ihtiyacım var! Söyleyebileceğin her şeyi yaz lütfen!! Çünkü 2 günüm kaldı!! Gittigidiyor dan açık artırma ile alacağım.
    Bir de ne kadara aldın? Yani ben ikinci eline ne kadar vereyim en fazla?
    Herkeslere teşekkür ederim!

• BENDE SONY MHC-VX555 VAR BUNUN BİR SONRAKİ SERİSİ.YANİ YENİ JENERASYON.WALLA BEN BENİMKİNİ ALIRKEN ÖZELLİKLE O RX99 ARADIM.AMA BULAMADIM.GERÇEKTEN O ALETTE BAS VE TİZ BİRBİRİNDEN EMSALSİZ BİR BİÇİMDE AYRILIYOR.AMA ESKİ BİR MODEL OLDUĞUNDAN MP3 ÇALMIYOR.TABİ GENDE BEN AUDIO CD DINLEYECEM DERSEN SEN BILIRSIN.AMA SES KALITESI MUKEMMEL.O OLMAZSA ORDAKI KENWOODA BAK.ONDA AYRIYETEN DOLBY PRO-LOGIC SURROUND VAR.ONUNDA SES KALITESI RX99 DAN AŞAĞI KALMAZ
  • Tabii fiyatı hakkında bir bilgim yok fakat 200 civarı olur sanırım. Sizce bu cihaz bu fiyata nasıl?
    Alma ihtimalim var inşallah. Parayı tamamlarsam! Kenwood da idare eder fakat ben Sony için daha gönüllüyüm...
    Ses kalitesini söylemeniz beni mutlu etti. Az çok tahmin ettim ama birinden duymak daha tatmin edici oluyor. MP3 olsa iyi olurdu fakat benim önceliğim ses çıkışı ve Cd çalması. Şimdilik işimi görecek. Bakalım hayırlısı..
  • Kullanmadığım bir sony rx-88 var. Yıllarca kahrımı çekti. Ses kalitesi çok iyi. Bu işe ilk başladığımda aldığım sony mf450 yer tipi hoparlörden bile daha iyi bir hoparlörü var. Kullanıma bağlı olarak eski bir model olduğu için cd okumasında güçlük yaşanabilir. CD-R okuyabiliyor. Gücü fevkalade yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof -- 8 Mart 2006; 16:54:53 >
  • yanlış hatırlamıyorsam bu set mp3 çalamııyor

bende vx 33 ünü almıştım da o sei 55 99 diye gidiyor du
  • zamanın da rx77 kullandım.bnce sony alma.en azından rx 77 gerçekten çok kötü bir setti
  • türkiye de artık sony lerin devride kalitesi de büyük ölçüde ( ses sistemleri için ) bitti

son modeller çinde yapılmaya başlandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Sharp'ın eski bir teyibi var. Bu modeli ben bilmiyorum? Ancak eskisinden çok memnunum!
    Bana bu modeli bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
    Bu Sony RX 99 da galiba dışarıdan giriş yok!
    Ama Sharp ın eski modelinde bile uçuk girişler var! Yanılmaz isem bu da böyledir.
    Bir de CD BP 2000 modeli var. O nun resmini gördüm. Böyle bayağı abartılı büyük bir cihaz.
    Yine size müracaat arkadaşlar! Bilgileriniize göre yol alalım :)
    Haa unutmadan bir de Philips'in cd m 75 modeli uygun fiyata satıldı. Neden aceba bu modellerin sesi de iyi gözüküyor teknik verilerde ama? Bilginiz var mı?
    İyi forumlar..
  • Afedersiniz modeli sadece başlıkta yazmışım :)
    Peki Sharp CD DK 2500?
    sorum bunula ilgili!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

türkiye de artık sony lerin devride kalitesi de büyük ölçüde ( ses sistemleri için ) bitti

son modeller çinde yapılmaya başlandı

sony lerin devrinin bittiği falan yok bunu nerden çıkardınki?? sony hala müzik setinde 1 numara ve hala ne panasonic nede başka bir marka bu alanda ona yaklaşamıyor. sony nin devrinin bitmesi gibi bir durum son konusu bile olamaz bende bazen keşke panasonic şöyle sağlam bir müzik seti çıkarsada sony ye adam akıllı bir rakip gelse diyorum ama maalesef olmuyor işte..
  • aslında konu devir bitmesi ile ilgili değil müzik sistemlerinde ve setlerinde genel bir yozlaşma var

sony ni şimdiki ev sinema setleri pascal larının uzağınan bile geçmez

herhalde firmalar sony canon gibi efsaneler tabana yayılmak için ucuzcu bir yol izliyorlar ondan kaynaklanıyor olabilir

ben eski sonylerin tadını bulamamktan muzdaribim

sahibinden com, gitti gidiyor gibi yerlerden lbt yada XB serilerini araştırıp duruyorum

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 21 Haziran 2006; 12:16:09 >
  • venom arkadaşım bu rx 99 un ftosu yokmu

herkese saygılar
  • arkadaşlar ben yaklaşık 10 sene önce aldım sony rx99 ve son 3 yıldır bilgisayara bağlı şekilde kullanıyorum. dediğiniz gibi mp3 çalmıyor ama benm gibi yaparsanız her türlü formatı çalar inanılmaz bir sesi vardır. Özellikle "groove" ve "dbfb" aktif iken inanılmaz hoş oluyor baslar. fotoğraf isteyenler içinde bakın sanatsal bir foto burda yayınlamak için çekmemiştim siyah beyaz tek renk mavi özellikli çekmiştim. idare ediverin

• bende de mhc-rx 8 modeli var.çok iyi bir cihaz.o küçücük sürücülerden o bası nasıl veriyo hala çözmüş değilim.yanlız benim ki hacamat oldu çalışan pek bi kısmı yok,yani alırken dikkat et.temizse emin ol memnun kalırsın.
  • alın arkadaşlar size 2 tane rx99 1 tane rx110 av sony hifi modelleri içerisinde favorim modellerden biri olan mhc rx99 gerçektenden övgüyü hak edecek bir mini hi-fi sistem murattici arakadaşımıznda dediği muhamzam bir sesi var oda üzerindeki sürücülerden kaynaklanıyor kolonlar 5üniteli 4 yollu sistem tabi bunu en büyük özelliğide ana gövdedeki kaliteli anfi çıkışı eee markası yeter dimiiiii

• 10 numara aynısı bizim komşuda var onun biraz değişik modeli de bende var 2 hoparler daha baglayabilirsin ve subwofer girişide var ve cok güçlü ses çikişi var
  • ya arkadslar ben bu setlerın hastasıyım ama kımse satmıyor sıfır satılanlarda bunlar gbi albenisi yok ahhhh aahhh!!!!
  • satan olursa pm atarsanız görüşelim
  • bende de rx77 var..
  • rx77 ust model mı alt mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.