Şimdi Ara

Merhaba Sony RX 99 kullanıcıları.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
44.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tvnizde ses sinyali olması lazım eğer yoksa alamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

Tvnizde ses sinyali olması lazım eğer yoksa alamazsınız

Ses sinyali derken ? Çıkış olarak kırmızı-beyaz renk ses çıkışları ve optik dijital çıkış var. Her ikisine de denedim olmadı. Ama arkadaşın sinema sistemini tv de denedim optik çıkıştan ses verdi. Yani tv de sorun yok gibi. anlamadım gitti.
  • sony müzik seti kumandası vardır. ayrıca rx99 satılık. mhc rx88 var mhc-grx8 var. rx99 hoparlörü var. sony mini müzik seti var. gmc-p1 serisi ayrıca Pioneer hoparlör takımları usa yapımı scoot marka hoparlör takımları sanyo teyp sony cdx-gt35u araba teybi 3 yollu sony 13 cm lik oto hoparlörü vardır. ilgilenen pm atabilir
  • Arkadaşlar RX 99 da balans - fade surround ayarı var mıdır. Bulamadım nerede olduğunu, bilenler yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler...
  • Bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Arkadaşlar RX 99 da balans - fade surround ayarı var mıdır. Bulamadım nerede olduğunu, bilenler yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler...

Balans ayarı yok malesef
  • FrontLiner F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Beyler Rx99 ve Rx110 arasında ne kadar bir fark var? RX110 için 100 lira fark değer mi?
  • Hey gidi günler hey, sene 90'larda bunları dinliyordum bi aralar. Kaliteli ses aldığımızı zannedip kendimizi kandırıyorduk :)
  • Arkadaşlar Sony Rx99 yada Rx110av almak istiyorum yada Sony nin başka model öneriside olabilir forumda satmak isteyen arkadaşlar yazabilirmi acaba temiz sorunsuz tüm özellikleri çalışan ve kumandası olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat küllük -- 30 Aralık 2015; 16:48:57 >
  • Arkadaşlar bende MHC S9D DVD'li Hi-Fi component system mevcut cihazın cd çekmecesi çalışmıyor,dolayısıyla cd kısmı çalışmıyor.Işıklar var ancak mekanik hiçbir şekilde hareket etmiyor.
    Bu konuda tecrübesi olan varmı acaba?
  • Bende arada kaldım bitane lbt var bide rx99 bide vx8 galiba vx8 alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Mayıs 2016; 16:07:32 >
  • Bende 1998 -2008 arası kullandım, çokta zevkle keyifle kullandığım bir cihazdı.
    Son 10 senedir öylece ardiyede duruyordu ana kolonları zaten çoktan bozulmuştu, sadece surround'ları sağlamdı.
    En son 3 ay önce taşınırken attım
    Böylece bir efsanenin daha sonuna geldik..
  • Arkadaşlar ben sony rx99a subwoofer olarak for-x 112S alacağım sıkıntı çıkarırmı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.