Şimdi Ara

Merhaba Yardımınız Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer Se-cx8 modeli kulaklık kullanıyorum iphone cihazım ile bu kulaklığa amfi almalımıyım öneriniz nedir bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler ...

• Delitay06 D kullanıcısına yanıt
    ses yüksekliği yetiyor mu ? basları arttırınca sinyal bozulması şeklinde bir güç zayıflığı seziyor musun ? cevap "yok komşi" ise napacan amfiyi... cevap "he komşi" ise dayıyacan amfiyi...
  • bass vurmaz iken tiz mükemmel ama bas vurunca solist sesi düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delitay06

bass vurmaz iken tiz mükemmel ama bas vurunca solist sesi düşüyor

bası arttırınca tizlerde loop'a girer gibi bir bozulma mı alıyorsun ? bu benim de sık sık karşıma çıkmaya başladı son zamanlarda. son dönemde elime geçen shure se215, muvit flat beat ve ttpod t1-e ürünlerinde karşılaştım. diğer 40 küsür üründe böyle birşeyle karşılaşmadım. bunlarda tuhaf bir şekilde bas arttırdıkça tizleri kaybediyorsun. amfi çözüm sağlamıyor. aynı sorunsa yapıcak birşey yok gibi.

vokaller konusunda da amfinin yapabileceği birşey olduğunu sanmıyorum. kulaklığın 1khz bandı düşükse ve baslar çok güçlüyse belki o yüzden kayboluyor olabilir, equalizerdan 1khz arttırmayı deneyebilirsin. ancak bu bir akustik sorununa işaret ediyor bence, yani baslar vokalleri yediğine göre korkarım brainwavz m5'teki gibi bir dar vokal akustiği/frekans ayrımıyla karşı karşıyasın. 1khz arttırımı vokalleri ön plana çıkartır ama akustiği büyültemez.

tabii senin ses kaynağını bilmiyorum ben, sadece pc ses kartlarıyla kullanıyorum. yukarda bahsettiğim sorunlara amfiler derman olmadı. amfi sadece ses yüksekliğini ve bas başarısını arttırıyor. başka bir işe yaradığını henüz görmedim.

• verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim kulaklık bass excinter olduğu için galiba dediğiniz gibi ses yükseskliği kalitesi mükemmel derecede hani arabada bas vururda tiz kaybolmaya başlar ya öyle oluyor akustik sesler de gayet mükemmel sadece insan sesi nde sıkıntı var çok fazla seslerde genelde dj mix dinliyorum o yüzden de olabilir çok tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delitay06 -- 27 Ağustos 2015; 0:35:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.