Şimdi Ara

Merhabalar 16 lvl SP Farm soruy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi 16 lvl ım . Hiç silah skillerine vermedim (ok kılıç mızrak) sadece cold 13-fire 15-light 15.

Sp farm yapmak istiyorum fakat sp farmın okcular için daha kolay olduğu söyleniyor. Simdi istersem ok alabilir ve okcu olabilirm. Fakat nedeni nedir bunun? Eski bir knight online oyuncusu olarak aklıma ilk k0xp olayı geldi . Dedim her halde k0xp kurup bırakabiliyorsun. Ama bu oyunda öyle bir şey yoktur herhalde? SP Farm neden okçu için avantajlıdır ve nerde kasayım sizce? teşekkürler.

• konulara bakarsan sikroadın artık hic bir degeri kalmadı eski bir silkroad oyuncusu olarak söylüyorum zamanını bosa harcama yüzlerce private silkroad cıktı. Private silkroad dene bence orda kasmak daha kolay ve daha cabuk ögrenirsin oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: csonline

Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi 16 lvl ım . Hiç silah skillerine vermedim (ok kılıç mızrak) sadece cold 13-fire 15-light 15.

Sp farm yapmak istiyorum fakat sp farmın okcular için daha kolay olduğu söyleniyor. Simdi istersem ok alabilir ve okcu olabilirm. Fakat nedeni nedir bunun? Eski bir knight online oyuncusu olarak aklıma ilk k0xp olayı geldi . Dedim her halde k0xp kurup bırakabiliyorsun. Ama bu oyunda öyle bir şey yoktur herhalde? SP Farm neden okçu için avantajlıdır ve nerde kasayım sizce? teşekkürler.

Nasıl yok? Botsuz nasıl max lv olacaksın? Botla 1 yıl sürerken? :)
    hem cold hem fire hem light okçu olmaz.
    pacheon 'a ve fire 'a vererek farm'ını yap bandit kalesinde.. 9 gap olsun. kendi lv'inden 9 lv düşük olsun skillerin yani. Sonracığıma kas işte. Sıkılınca da bırak :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.