Şimdi Ara

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler Ablalar Kardeşler Merhabalar ilk defa forumda birşey yazıyorum.Benim sorunum şu ki benim bilgisayarım yaklaşık 12 13 yıllık bir pc ve hiç bir parçası değişmemiş ve yeni pc alacak gücümde yok, bu bilgisayarda şuan lol de bile 20 30 fpslere düşebiliyor acaba biraz modifiye etsem yeni parçalar ekleme yapsam sizin vereceğiniz bilgiler doğrultusunda bi gelişme olurmu pcde olursa hangi bileşenleri eklemem doğru olur marka ürün yazarsanız çok sevinirim ben çok anlamıyorum anakartla uyumlumu değilmi falan şimdiden çok teşekkür ederim hepinize :))

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..

• Öncelikle işlemcinizi değiştirebilirsiniz.
    Bütçenize göre E5450, Q9400, Q8400 gibi işlemciler takabilirsiniz.
    İkinci olarak ram takviyesi. 8gb ddr3 ram desteği mevcut, yani 2x4gb ddr3 ram alabilirsiniz. Ya da sizde 2gb mevcutmuş, yanına 4 alabilirsiniz. Bütçenize kalmış.
    Ayrıca SSD almanızı öneririm, 240 gb yeterli olur.
    Son olarak ekran kartı. Muhtemelen güç kaynağınız 250-300w civarıdır. Bu nedenle gtx750ti, gtx1030 gibi düşük güç tüketen fakat nispeten performansı fena olmayan birkl kart alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle bir ekran kartı alabilirsin
  • Bunları alabilirsiniz direkt link vereyim ikinci el bölümünden.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-intel-core2-quad-9400-lga775-6m-cache-2-66-ghz-1333-mhz-fsb--122708938

https://forum.donanimhaber.com/kingston-2x4gb-8gb-ddr3-1333mhz-cl9--140267122

https://forum.donanimhaber.com/galaxy-gt1030-2gb-gddr5-250tl--140114502

Bir de ssd alırsanız bilgisayarınız mevcut halinden bambaşka bir hale gelir

m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/crucial/crucial-bx500-240gb-3d-nand-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-4393048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 6 Ekim 2019; 13:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 125 + 150 + 250

arkadaşın verdiği linklerdeki 525 TL'ye yapacağın güncelleme baya bir götürür.

Hepsiburada'daki ekran kartını alma tek başına 400 TL tutuyor. İkinci el verilen kart 3 sene daha yeni.

• kalina84 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı olarak 1030 tercih edin, ikinci eldeki gibi bir tane bulup ya da direkt onu alın.

"GT 1030 r7 240'dan %150 seviyelerinde daha güçlü bir kart" imiş (üstelik daha az güç tüketiyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neperliva -- 6 Ekim 2019; 13:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upgrade için ayırdığınız bütçe nedir ?
  • Sistem çöp uğraştığına değmez.
    A320 anakart
    X4 950 işlemci
    8gb ddr4 ram
    İkinci elden bu üç parçayı alıp yeni sisteme geçmeniz daha mantıklı.
    Yukarda kurduğunuz sistem daha pahalıya geliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 6 Ekim 2019; 14:15:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    belirli bir bütçe ayırmadım yani 400 500 arası iyidir gibime geliyor
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    peki yeni sistemde ekran kartı ssd vb vb olmuyacakmı onlarda para zaten bütçem olsa topluyacaktım ben bir bilgisayar ama bütçe sıkıntısı var :((
  • Şuan tek ekran kartı kaldı sipariş etmediğim 750ti veya 1030 dan başka hangilerini kullanabilirim acaba ?
  • kalina84 kullanıcısına yanıt
    Yeni sistem derken komple değil sadece söylediğim üç parçayı değiştirceksiniz.
    İşlemcide dahili ekran kartı var zaten, sizin ekran kartınızla da birleşince performansı artar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hd5450 ile bileşse ne olur birleşmese ne olur.

9 yıllık bir karttan söz ediyoruz üstelik orta alt sınıf.

Siz ekran kartı eklemeye çalışın isterseniz bence.

Trendyol'daki fiyat SSD için çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neperliva -- 6 Ekim 2019; 17:22:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.