Şimdi Ara

Merhametsiz İnsanları Hiç Sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir keresinde bizim burada birinci katta küçük bir daire var balkonu na rahat kediler çıkabiliyor. Balkonu da var küçücük kimse kullanmıyor orayı iki çekyat var toplantı falan yapıyorlar.

Her neyse bir keresinde kedi sesi geliyor oradan 15 dk kimse bakmıyor.

Tüm binaya sesi gidiyor kimse bakmıyor.

Her neyse aile büyüğümü tuttum zorla götürdüm orada iki yavru kedi ağlıyor anneleri balkonda kilitli.

Şaşırdım kilitli olmasına açtık balkonu annesi girdi içeri bizde eve gittik.

Sabah uyandım tekrar ses geliyor gittim baktım. Yavruları tuvalete kilitlemişler anneleri ortalıkta yok.

İçeride galiba kapıcının oğlu ve arkadaşı uyuyordu.

Neyse direk çıktım arattırdım kapıcıyı ilgilensin diye kedileri çıkarmış çocuk falan yoktu diyor.

Galiba ben çıkınca direk tüydüler.

Akşam geldiğimde gittim baktım kedini biri duvara yapışmış ağlıyor öteki diğer tarafta.

İnsan üzülüyor süt falan koydum bunları yastığı yatırıp yan yana koydum balkona kartonun içine.

Malum kitliyorlar yazık günah Allah bunu hesabını sorar hiç mi kimse umruna katmıyor anlamıyorum.

Annesi gelsin alsın götürsün dedik ama kedinin biri ölmüş diğerini götürmüş annesi.

Bu kadarda merhametsiz olunmaz ya duvara yapışıp annesini arayan yavru bir kedi hiç mi canı acımıyor bu milletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acıma yetime döner....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl yetim olan bilim ve ahlaktan yoksun kalmışlardır

böyleydi herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.