ARKADAŞLAR 23 LİRA FALAN PARAM VAR MERİVA ALINIRMI YAKITI NASIL ACABA ARAÇ BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİNİRİM...
hocam meriva istediğiniz tarzda bir araç mı yani yapısı yüksekliği ve çok kişi ile seyehat etmeye yönelik oluşu ile?
3 kişilik bir aileyiz geniş ve yüksek araçları seviyoum.
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojixx
o zaman alıp rahatlıkla binebilirsiniz. ama diğer seçeneklere de bakmanızı tavsiye ederim. Scenic, c-max,touran,golf plus,altea,alhambra (gerçi altea ve alhambra pahalı olabilir ama),zafira (merivadan büyüktür),xsara picasso, hatta honda cr-v eski modelleri falan size hep hitap edecektir. Ben bu saydıklarımdan da c-max ve scenic alırdım eski modellerden sanıırm. ya da CR-v
Yakıtla ilgili bilgim yok ama bizim firmanın servisçisinde vardı satana kadar çok uğraştı (fiyatıda makuldu) İkinci eli hareketsiz bilginize satacağım dediğiniz tak diye satamazsınız
Tek kelimeyle yüksek , nano mühendislik ürünü , vurmayın hemen Carbuyer'deki eleman da söylüyor bunu ...
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnn
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojixx
o zaman alıp rahatlıkla binebilirsiniz. ama diğer seçeneklere de bakmanızı tavsiye ederim. Scenic, c-max,touran,golf plus,altea,alhambra (gerçi altea ve alhambra pahalı olabilir ama),zafira (merivadan büyüktür),xsara picasso, hatta honda cr-v eski modelleri falan size hep hitap edecektir. Ben bu saydıklarımdan da c-max ve scenic alırdım eski modellerden sanıırm. ya da CR-v