Şimdi Ara

MERİVA NASIL BİR ARAÇTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 23 LİRA FALAN PARAM VAR MERİVA ALINIRMI YAKITI NASIL ACABA ARAÇ BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİNİRİM...

• hocam meriva istediğiniz tarzda bir araç mı yani yapısı yüksekliği ve çok kişi ile seyehat etmeye yönelik oluşu ile?
  • 3 kişilik bir aileyiz geniş ve yüksek araçları seviyoum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojixx

3 kişilik bir aileyiz geniş ve yüksek araçları seviyoum.

o zaman alıp rahatlıkla binebilirsiniz. ama diğer seçeneklere de bakmanızı tavsiye ederim. Scenic, c-max,touran,golf plus,altea,alhambra (gerçi altea ve alhambra pahalı olabilir ama),zafira (merivadan büyüktür),xsara picasso, hatta honda cr-v eski modelleri falan size hep hitap edecektir. Ben bu saydıklarımdan da c-max ve scenic alırdım eski modellerden sanıırm. ya da CR-v
  • Yakıtla ilgili bilgim yok ama bizim firmanın servisçisinde vardı satana kadar çok uğraştı (fiyatıda makuldu)
    İkinci eli hareketsiz bilginize satacağım dediğiniz tak diye satamazsınız
  • Tek kelimeyle yüksek , nano mühendislik ürünü , vurmayın hemen Carbuyer'deki eleman da söylüyor bunu ...

MERİVA NASIL BİR ARAÇTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Orijinalden alıntı: teknolojixx

3 kişilik bir aileyiz geniş ve yüksek araçları seviyoum.

o zaman alıp rahatlıkla binebilirsiniz. ama diğer seçeneklere de bakmanızı tavsiye ederim. Scenic, c-max,touran,golf plus,altea,alhambra (gerçi altea ve alhambra pahalı olabilir ama),zafira (merivadan büyüktür),xsara picasso, hatta honda cr-v eski modelleri falan size hep hitap edecektir. Ben bu saydıklarımdan da c-max ve scenic alırdım eski modellerden sanıırm. ya da CR-v

idea yada abisi yeni multipla da olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Fiat Siena Nasıl Bir Araçtır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bütçe 23-24 bu ara honda jazz lar nasıldırkı acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Tek kelimeyle yüksek , nano mühendislik ürünü , vurmayın hemen Carbuyer'deki eleman da söylüyor bunu ...

MERİVA NASIL BİR ARAÇTIR

Yüksek nano mühendislik derken kinaye mi var bilmiyorum da böyle kullanmak berbat bir şey olsa gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Tek kelimeyle yüksek , nano mühendislik ürünü , vurmayın hemen Carbuyer'deki eleman da söylüyor bunu ...

Yüksek nano mühendislik derken kinaye mi var bilmiyorum da böyle kullanmak berbat bir şey olsa gerek?

ironi yaptım hocam, dediğiniz gibi berbat bir durum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.