Sorum şu Merkezi ısınma ile ısınan binanın yapım yılı 2013 apartmanda dubleks daireler normal daireler ve dükkanlar mevcut.Geçen kış gelen fatura bir firmaya metrekare cinsinden hesaplattırılmıştı.Daire girişinde bulunan kalorimetre bozuk olup okunamadığı söylendi.Kat malikleri ortak kararıyla metrekare cinsinden hesaplandı.Şimdi apartmanda dairelere ısı pay ölçer cihazının takılması isteniyor bunun devletin bir kanun olduğu söyleniyor ve daire başı 600 TL gibi bir tutar düşüyor bu sistemin kuzey cepheler için kötü olacağını düşünenlerde çok 600 TL vermek istemeyende.Bu durumda kat maliklerinin alacağı ortak bir karar ile tekrar metrekareye göre dağıtılması hususunda karar alınabilir mi ?.Yönetmelik ne diyor ? .Ve bu ısı pay ölçer sistemi hakkındaki fikirleriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler...
Bu cahillerden bu soruya cevap verebilecek adam çıkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
valla ben şu anda kullandığın kadar öde sisteminde kuzey-doğu cephede oturuyorum...
şimdiye kadar herhangi bir şikayetim olmadı...
daha önce de 25 yıl direkt merkezi sabit aidatlı sitede oturdum...
çok bi farkı yok, dezavantaj olarak da boş daire falan olunca kışın para yazmasın diye kapatılınca hoş olmaz tahminimce...