Şimdi Ara

Merkezi uydu sisteminden ve dreambox tan anlayan arkadaşlar lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler oturduğum apartmanda merkezi uydu sistemi var ve her odada bu uydunun çıkışları var ama bir odada atıyorum turksat uydu alıcısıyla izliyorsanız diğer bir odada digitürk veya d-smart izleyemiyorsunuz.Öncelikle:

1-Odamdaki çıkıştan merkezi uyduyu direk tv ye bağlayıp birkaç kanal izlemem mümkün mü?
    2-Dreambox alırsam bir odada turksat uydu alıcısı varken başka odada dreambox ı kullanabilir miyim?
    3-Dreambox kullanımı zor bi alet mi nerden edinebilirim?
    4-Dreambox ı aldıktan sonra başka bi para ödiyecekmiyim aylık veya yıllık(spor kanalını flan bedava izlemek için?)

Bu konuda bilgim çok az yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: janyazgan

Selam beyler oturduğum apartmanda merkezi uydu sistemi var ve her odada bu uydunun çıkışları var ama bir odada atıyorum turksat uydu alıcısıyla izliyorsanız diğer bir odada digitürk veya d-smart izleyemiyorsunuz.Öncelikle:

1-Odamdaki çıkıştan merkezi uyduyu direk tv ye bağlayıp birkaç kanal izlemem mümkün mü?
    2-Dreambox alırsam bir odada turksat uydu alıcısı varken başka odada dreambox ı kullanabilir miyim?
    3-Dreambox kullanımı zor bi alet mi nerden edinebilirim?
    4-Dreambox ı aldıktan sonra başka bi para ödiyecekmiyim aylık veya yıllık(spor kanalını flan bedava izlemek için?)

Bu konuda bilgim çok az yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

1 çatıdan tek hat çekilmiş ise aynı anda 2 farklı cihaz kullanamazsın....
    2. diğer odada ayrı hat varsa izleyebilirisn
    3. hepsisat.com . karabalıkelektronik vb.. googleya yazarsan daha çok site çıkar
    4. dreamı aldıkdan sonra sadece normnal kanlları izleyebilirisn... spor kanalları vb için ücret ödemen yada free server bulman gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.