Şimdi Ara

Merkezi Yatay Geçiş Hakkında Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıldır uludağ üniversitesinde ekonometri okumaya çalışıyorum ortalamam 1 falan. Okula gitmiyorum ne okulu ne de bölümü seviyorum. Neyse hal baya bozuk ve ben artık bunaldım. 2016 girişliyim okulumu ve bölümümü değiştirmek istiyorum.

İstanbul bilgi üniversitesinde %75 burslu bilgisayar programcılığı bölümüne 2016 puanım yetiyor. Ben devletten özele geçerken o bölüme yatay geçiş başvurusunda bulunduğumda %75 bursu alabilecek miyim? çünkü online başvuru yaptığımda sadece bölümü seçebildim burs seçeneği yoktu. Birkaç güne okula gidip başvuru yapacağım fakat gitmeden bir öğrenmek istedim.

Ve ayriyetten bir sorum var belgelerde disiplin belgesi istiyor. Transkriptim de bu mevcut fakat ayriyetten bir belge almam gerekiyor mu ?

Şimdiden teşekkürler..

• up
  • Transkriptte disiplin cezası yoktur gibi bir ibare geçiyorsa farklı bir belge almana gerek yok. Bursun verilip verilmeyeceği hakkında bilgim yok fakat ilgili üniversitenin yatay geçiş birimine ulaşarak -mail yerine telefon kullan daha hızlı sonuç alırsın- bilgi alabilirsin diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.