Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversite sınavına girdim ve 13k olarak bir üniversiteye yerleştim (adı lazım değil). Şimdi ben bu üniversiteden üç ay geçmesine rağmen bir elektrik alamadım daha doğrusu bölümümü değiştirmek istiyorum desem daha doğru olur. İtü İnşaata(ingilizce) geçmeyi düşünüyorum. Şuan okuduğum üniversitede hazırlık sınıfındayım. İngilizcem de iyi sayılmaz. Bahar döneminde kontenjan açılırsa eğer İtünün hazırlığına geçebiliyor muyum yoksa muafiyet sınavına girip sınavdan geçmem mi gerekiyor? Eğer hazırlığa geçemiyorsam yazı beklemek zorunda kalcam bu durumda beni endişelendiriyor. Tabiki yazında sınava girip geçmem gerekiyor sınavı. Neyse İtünün hazırlık sınıfına geçebiliyormuyum ara dönemde bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Sınavı geçebilcek kadar ingilizcem olduğunu düşünmüyorum maalesef o yüzden sınavı geçemeyeceğim senaryo hakkında konuşalım.
  • Yokmu yardım edebilecek biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Merkezi yerleştirme puanı(sıralamasıyla) ile başka bir üniversitenin aynı bölümüne geçebilirsin.
    Misal odtu inşaat okuyorsun itu inşaata geçmek istiyorsun geçebilirsin elbette.lakin Sartları var itu inşaatın puanı eger ki odtu den yüksekse geçemezsin.hazırlık mevzusunu bilmiyorum.ama söyle düşünelim şuanda okumakta olduğun üniversitenin hazırlığını başarıyla tamamlarsan gexiş yaptığın üniversitenin 1. Sınıfından devam edersin.

• pesimist05 kullanıcısına yanıt
    Benim okduğum bölüm bu sene 17k ile kapatmış ben 13kyım itü inşaata tutuyo geçememe gibi bi nedenim neden olsun ki?
    +
    Bahar dönemi için sormuştum ben buranın hazırlığını bitirmeden itünün hazırlığına devam edebiliyor muyuz diye öyle bir şey yoksa yazı beklicem mecburen o zamanda buranın hazırlığını tamamlasam bile itüde muafiyet sınavına girip geçmem lazım. Hazırlığa almıyolar yazın direk 1. sınıftan başlıcam.
  • DV10Avenger D kullanıcısına yanıt
    Bahar donemi için bazı üniversitelerde geçiş mümkün takip etmeni tavsiye ederim.hersey gönlünce olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pesimist05 kullanıcısına yanıt
    amin inşallah istediğim yer olur teşekkürler yardımın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.