Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin5306

quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Yerleştiğimiz üniversite taban puanı ile yatay geçiş yapmak istediğimiz Üniversite taban puanı çok yakın olmak zorunda mı?

Merkezi yerleştirme puanı ile mi yoksa ortalama ile mi geçiş yapmayı düşünüyorsun?

Not ortalaması ile düşünüyorum ama o şekilde sadece oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bölümlere başvurulamıyor, sizin girdiğiniz yıldan sonra öğrenci almış bir bölüme başvuramazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay geçişte sadece Not ortalaması ile okul seçebiliyor muyuz?
  • Osliloskop kullanıcısına yanıt
    Evet mümkün mesela kocaeli sakarya Üni gibi üniversiteler sadece ortalamaya bağlı gideceğiniz üniversiteye bağlı yani. Ytü uludağ ortalamanın yanında taban puanınıda katıyor

• arkadaşlar son bir sorum daha var ben yerleştirme sıralamamla başvuru yaptığımda benim şuanki not ortalamama bakıcaklar mı yoksa zaten başka bölüme geçmek istiyorum direk istenilen belgeleri yollayıp başvurabilir miyim , not ortalamamı göz önünde bulunduracaklar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

arkadaşlar son bir sorum daha var ben yerleştirme sıralamamla başvuru yaptığımda benim şuanki not ortalamama bakıcaklar mı yoksa zaten başka bölüme geçmek istiyorum direk istenilen belgeleri yollayıp başvurabilir miyim , not ortalamamı göz önünde bulunduracaklar mı ?

Hayır bakılmaz isterse 0 ortalama olsun taban puanın yetiyorsa geçiş yaparsın. Ortalamanın şu avantajı olur mesela fizik kimya ve matematik derslerini eski bölümde geçtin yeni gideceğin bölümde muaf ettirirsin. Atıyorum matematik cc ile geçtin yeni bölümünde de cc olarak geçecektir

• yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    yok hocam zaten bölüm değiştiricem 0 dan başlamak benim için iyi olur zaten bu sene ders felan boşladım baya taban sıralamanın 5k üzerindeyim bu sene sonuçlar açıklansın bakalım yine üzerinde kalırım büuük ihtimal sağol
  • Peki nereye başvuru yapacaz veya nezaman? Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Peki nereye başvuru yapacaz veya nezaman? Sağolun

Gitmek istediğiniz fakülteye başvuracaksiniz.Genelde öğrenci işlerine gönderiliyor. Geçen sene eğitim öğretim döneminin başlamasından 1 ay sonraya kadar süre var idi ama bu yıl ne olur bilemem.onu gitmek istediğiniz fakülteye sormalisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

Gitmek istediğiniz fakülteye başvuracaksiniz.Genelde öğrenci işlerine gönderiliyor. Geçen sene eğitim öğretim döneminin başlamasından 1 ay sonraya kadar süre var idi ama bu yıl ne olur bilemem.onu gitmek istediğiniz fakülteye sormalisiniz

Anladım çok sağolun peki başvuracağım üniversite benim lys puanıma bakacak değilmi birde dediğinize göre şimdiden başvuru yapsamda olur değilmi ? Sağolun

• Şuan kapalı sanırım merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş.Ekim ayında başvurular başlayacak.Doğrumudur arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Şuan kapalı sanırım merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş.Ekim ayında başvurular başlayacak.Doğrumudur arkadaşlar?

Evet şu anda başvurular alınmıyor
  • quote:

quote:

quote:

Anladım çok sağolun peki başvuracağım üniversite benim lys puanıma bakacak değilmi birde dediğinize göre şimdiden başvuru yapsamda olur değilmi ? Sağolun

Şu anda başvuramazsınız başvurular alınmıyor.Girmek istediğiniz bölüm hangi puan türünden alıyorsa ona bakacaklar.Örneğin işletme bölümüne girecekseniz TM-1 puanınız baz alınacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda başvuramazsınız başvurular alınmıyor.Girmek istediğiniz bölüm hangi puan türünden alıyorsa ona bakacaklar.Örneğin işletme bölümüne girecekseniz TM-1 puanınız baz alınacak.

Anladım sağolun

• Hazirligi okuyup geçmiş birisi de eylülde geçiş yapabiliyor mu? Ben simdi hazırlığı geçtim. Ama 2013girisliyim. eylülde ben de geçiş yapmak istiyorum mümkün mü?

• Arkadaşlar ben şimdi bu sene hazırlığı bitirdim.Seneye 1. sınıf olcam.Okuduğum bölüm bu sene yeni yeni yerlere de açılıyor.Ben şimdi bu durumda o yeni yerlere nasıl geçiş yapabilirim.Ayrıca hangi zamanlarda oluyordu bu geçiş.Biraz bilgi verebilir misiniz?
  • hangi puan türünden atladıgımızın önemi yok değil mi? mesala mf'den ygs ile alan aynı okuldaki bölüme
  • UP UP!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar ben şimdi bu sene hazırlığı bitirdim.Seneye 1. sınıf olcam.Okuduğum bölüm bu sene yeni yeni yerlere de açılıyor.Ben şimdi bu durumda o yeni yerlere nasıl geçiş yapabilirim.Ayrıca hangi zamanlarda oluyordu bu geçiş.Biraz bilgi verebilir misiniz?

Gecen seneki yönetmelikte başvuru süresi eğitim öğretimin başlamasından 1 ay sonrasına kadar olduğu söylemişti. Eğer gitmek istediginiz üniversiteye puaniniz yetiyor ise o okulun ilgili fakültesine başvurmanız gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar ben şimdi bu sene hazırlığı bitirdim.Seneye 1. sınıf olcam.Okuduğum bölüm bu sene yeni yeni yerlere de açılıyor.Ben şimdi bu durumda o yeni yerlere nasıl geçiş yapabilirim.Ayrıca hangi zamanlarda oluyordu bu geçiş.Biraz bilgi verebilir misiniz?

Gecen seneki yönetmelikte başvuru süresi eğitim öğretimin başlamasından 1 ay sonrasına kadar olduğu söylemişti. Eğer gitmek istediginiz üniversiteye puaniniz yetiyor ise o okulun ilgili fakültesine başvurmanız gerekiyor.

Hocam bu sene 3-4 üni.de daha açılıyor.Puanlar tercihlerden sonra belli olcak ama sonuçta ben geçen sene sınava girdim o puanımla bu sene yeni açılan yerlere tercih yapabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.