Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2015 yılında öğrenci almış okullara geçiş başvurusu yapmanız gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • investigation İ kullanıcısına yanıt
    tercih zamanı sadece 1 tane üniversiteyemi basvurabiliyoruz. mesela 2 tane farklı bölüm tutuyor 2 sinede aynı anda basvurabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_life -- 9 Mayıs 2016; 13:04:22 >
  • Merkezi bir yerleştirme olmadığı için istediğiniz kadar üniversiteye aynı anda başvuru yapabilirsiniz.

• Anadolu üniden gaziye geçmek isitiyorum myp ile ama gazi 4 puan yuksek bölümümden sıralama zamanı da en son 2 bin kişi fark vardı sizce geçebilime şansım var mı?
  • Bu sene ilk senem ilk donem okula gittim fakat ikinci donem hic gitmedim. Sinif tekrarim olacak sanirim. Yatay gecis yapmama engel midir?

• ODTÜ MYP YATAY GEÇİŞ SERÜVENİM yorumlarınız kıymetlidir özellikle haızrlıktayken yatay geçiş yapmak isteyenlerin okumasını tavsiye ediyorum
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş kapsamında başvuracaksanız engel değil.

• İTÜ içinde yatay geçiş nasıl oluyor şartlar nelerdir bir ay sonra yerleşmiş olacağım inşallah ama istediğim bölüm olmayacak büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Yeni geldim şimdi üniversiteden. Hala devam ediyormuş 2. dönem de geçerliymiş ve 1 ay kalmış bitmesine. Alttan dersler malesef oluyormuş :( 4 tane belge istediler.
    1- ÖSYM Sonuç Belgesi(YGS LYS puanlarınızın yazdığı belge)
    2- ÖSYM Yerleşme Belgesi(Üniversitenizin belli olduğu belge)
    3- Öğrenci Belgesi(Okuldan alabilirsiniz.)
    4- Dilekçe
    Pazartesi günü belgeleri alıp başvurucam. Mart'ın ilk haftası mı ikinci haftası mı ne belli olurmuş pek hatırlayamadım.

hocam ben bunu renksiz olarak çıktısını alabilirim demi OSYM belgesi ve okul öğrenci belgemi çünkü yazıcımda renk yok :D
  • Daha önce merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapmadığımıza dair belgeyi nereden, nasıl temin ediyoruz ?
  • vakıf universitesinde merkezi puanla yatay gecis icin tam burslu kontenjan acılıyor mu arkadaslar?
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olucaaktı
    ben bu sene hemşirelik kazandım ama ailemin zoruyla yazdım şimdi çok pişmanım 2.dönem sağlık yönetimi yada bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum puanım yetiyo hatta fazla bile geçebilirmiyim? bide geçersem okula başlamak için diğer seneyi mi beklemem lazım yoksa 2.dönem kaldığım yerden devammın ?
  • lydia01 L kullanıcısına yanıt
    2.dönem geçiş yok diye biliyorum diger yili beklemelisin
  • Ben ek puanla geçiş yaptım öğretmenlik ama aynı bölüme farklı bir ilde devam etmek istiyorum ek puan engel midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sınıfı bitirdim. Bölüm değiştirirsem burs kesilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.