Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    meraba kardeşim bu başvurular ne zaman başlayacak veya başladımı elimiizi cabuk tuttalım da bu elimize gecen fırsatı kaçırmayalım .bir sorumdaha var kusura bakmayın :D Mesela ben birden çok üni ye basvurmak istiyorum yani birisi gelmese diğeri olsun bari gibisinden bu mümkün mü şimdiden teşekkür ederim ..
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu kontenjan yuzde kaç 10 mu 30 mu mesela 68 kişi alan bir fakültenin kontejanı ne olur
  • aslanparcasi12 A kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim ne zaman başlıcak veya başladımı hiç bilgim yok ama bitişi eğitimin yılı başlangıcının ilk 1 aylık süresi diye biliyorum ve birden fazla üniversite yazmak mümkün . ben tercihler açıklandıgında istemedigim okul cıkarsa yök ü aramayı dusunuyorum en saglıklı bilgiyi onlar verir. Eger sen ararsan bizide bilgilendirmen çok iyi olur kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 30 u kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: can204

Valla kardeşim ne zaman başlıcak veya başladımı hiç bilgim yok ama bitişi eğitimin yılı başlangıcının ilk 1 aylık süresi diye biliyorum ve birden fazla üniversite yazmak mümkün . ben tercihler açıklandıgında istemedigim okul cıkarsa yök ü aramayı dusunuyorum en saglıklı bilgiyi onlar verir. Eger sen ararsan bizide bilgilendirmen çok iyi olur kardeşim.

Yanlış bilgi,başvurular 30 ağustosta bitecek

• cago135 kullanıcısına yanıt
    Dilekce icin ne yapmamız gerekiyo bi bilgin versa link atarmısın kardeş

• hocam yeni yerleştiğimizde de yapabiliyo muyuz?
  • ilk bir ay yatay geçiş yapılabiliyor diye bir şey var sanırım. tam olarak doğrusu nedir? tercihlerimiz yeni açıklandı eğer yanlış tercih yapmışsak, geçiş için neler yapmamız gerekiyor?
  • Hazirlik oldugum icin transkip yok ne olucak bilgisi olan var mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: elifiçen

Hazirlik oldugum icin transkip yok ne olucak bilgisi olan var mi ??

vermeyeceksin yalnız dilekçende hazılrık okuduğunu bu yüzden transkript alamadığını ve bunun yönetmeliğe aykırı olmadığını uygun bir dille ekle
    dilekçede belirtmezsen eksik belgeden elene bilirsin
  • Arkadaşlar ben 2013 girişliyim bu sene hazırlık okudum ve benim bölümüm Erciyes'te de açıldı ve ilk öğrencilerini aldı ve az önce baktım benim taban puanım oraya yetiyor.Acaba ben şimdi 2013 puanımla oraya geçiş yapabiliyor muyum?Lütfen acil yardımcı olabilir misiniz?

• Up!!

• Puanin yetiyorsa gecebilirsin diye @DaLGacI dusunuyorum @DaLGacI

• quote:

Orijinalden alıntı: elifiçen

Puanin yetiyorsa gecebilirsin diye @DaLGacI dusunuyorum @DaLGacI

Bazısıda geçemezsin diyo
  • Bu benim sahsi fikrim. ama mantikli dusundugumuzde yonetmelik ortada puanin yetiyorsa istedigin yere gecersin.eger bu engel olacak olsa belirtilirdi diye dusunuyorum. her kafadan bir ses cikar moralini bozma

• DaLGacI D kullanıcısına yanıt
    eğer sizin yerleştiğiniz sene o bölüm orada yoksa geçemezsiniz
  • geçen sene ktüyü kazandım ve beğenmeyip gitmedim bu sene tekrar sınava girdim ama okul puanı beni geriye attı ve şuan hiç istemediğim bi yerde okumak zorunda kaldım geçen sene bu merkezi sistemde farklı bölğme geçemiyorduk onun için yapamadım bu sene bunu getirmişler şimdi geçen seneye göre puanımı kullanıp başka üniye geçebilir miyim bilkent yarı burslu siyaset ve kamu istiyorum asıl sorumda bu sene atılım üni kazandım ve oda yarı burslu oraya kayıt yaptırmadan bu işler bi termi yoksa iki yerede bi ton para mı ödemek zorunda kalırım bilen biri varsa aydınlatırsa çok hayra geçer
  • Ben de ayni durumdayim. kayit yaptirip gitmemis olmamin gecis icin engel olmasindan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar ben 2013 girişliyim bu sene hazırlık okudum ve benim bölümüm Erciyes'te de açıldı ve ilk öğrencilerini aldı ve az önce baktım benim taban puanım oraya yetiyor.Acaba ben şimdi 2013 puanımla oraya geçiş yapabiliyor muyum?Lütfen acil yardımcı olabilir misiniz?

2013 te giris yaptiginda erciyeste o bölüm varsa gecis yapabilirsin. 2014 te acildiysa gecis yapamazsin.

Cunku 2013 te hicbir puan turunde alim yapmamis. Yine de dilekceni ver. 10 yere dilekce veren varmis :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdisindan gelen ogrenciler icn yonetmelik var mi peki ? ben ne yapacagim ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.