Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

quote:

Orijinalden alıntı: beklemezdim25

quote:

marmara ekonometri taban puandan 12 puan yüksek benim puanım ve kontenjan 30 kişilik, sizce girme ihtimalim çok mu düşük?

Senin puanın gidecegin bölümün taban puanindan kucukse girme şansın yok isterse 100 kontenjan açsın yine giremezsin maalesef yönetmenlik böyle

hocam biliyorum yanlış anladınız cümleyi tekrar okuyun girme ihtimalimi soruyorum benden yüksek puan yapanlar da tercih edecektir elbette ama bu bölümü kaç kişi tercih edebilir genel olarak 30 kişilik kontenjanda yer bulma ihtimalimi sormak istemiştim

Hocam bu dönem marmara merkezi sınav puanıyla öğrenci almayacaağını açıkladı

• atla kullanıcısına yanıt
    şansıma işte geçen yıl almıştı sanirim, artik güz döneminde geçmeyi deneriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben Trakya Üniversitesi İpsala MYO da okuyorum fakat burayı hiç sevmedim ben ilk dönem sonu Merkezi ile geçiş yapabilir miyim ? Cidden yardım edin kafayı yemek üzreyim burası cehennemden fırlamış resmen
  • Gitmek istediğiniz üniversite bahar dönemi alım yapıyorsa ve puanınız tutuyorsa rahatlıkla gidersiniz.

• fenci466 F kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünü seveyim sevindir beni sinirden hergün elim ayağım tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım bu yerde berbat illet bir yer derslerde sıfırım anlamıyorum Kocaeli ye gitmek istiyorum sınavız geçiş ile geldim 300 puan ile olur mu ?
  • MohCod kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, geçiş yapmak istediğin okuldaki bölüm senin okulu kazandığın yıl öğrenci almış mı, almışsa en küçük yerleşme puanından yüksek mi puanın, yatay geçiş başvurusu alacak mı? Bu sorulara cevabın evetse kontenjan dahilinde geçiş yapabilirsin. Allah yardımcın olsun...

• Allah razı olsun hocam evet almış hatta 175 ile almış benim puanim 199 ama buraya sinavsiz geçiş ile geldim sıkıntı olur mu ?

• Merkezi yatay geçiş ile 2.defa bir vakıf üniversitesine geçebilir miyiz?
    Geçemiyoruz sanırım?

• beyler 1.sınıf 2.dönem için ortalama ile yatay geçiş oluyor mu?
  • Arkadaşlar birşey soracağım, devletten özele geçişte burs durumu ne oluyor? tam burslu bir tercih yapsanız bile üniversite isterse 50 filan yapabiliyormuş doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Arkadaşlar birşey soracağım, devletten özele geçişte burs durumu ne oluyor? tam burslu bir tercih yapsanız bile üniversite isterse 50 filan yapabiliyormuş doğrumu?

bunu bende merak ediyorum

• quote:

Arkadaşlar birşey soracağım, devletten özele geçişte burs durumu ne oluyor? tam burslu bir tercih yapsanız bile üniversite isterse 50 filan yapabiliyormuş doğrumu?

üniversitenin sitesinde yazar.Ben Orhangazi Üniversitesini düşünüyordum adamlar sitesine ilk açıklamada yılı için %50 burs yazıyordu şimdi değiştirip %25 yazmışlar Allah kahretsin böyle kurumları.Gidip sordum bide %50 demişlerdi.Pazartesi gidip bir daha soracağım.Birde cemaat okuluyuz dindar diye geçiniriz derler.

• quote:

quote:

bunu bende merak ediyorum

Tamamen okula kalmış. İsterse vermeyebilir. Çoğu okul başta vericez der sonra düşük bir miktar burs verir haberiniz olsun
  • arkadaslar ben tekrar soruyorum ama kesin bilgi icin ipsala myi da mekatronik okuyorum sinavsiz gecisle geldim gecis yapabilirmiyim yarin basliyor kayitlar
  • Şu soruma yanıt verecek var mı?

donanımhaber forum
    Yatay Geçiş & Burs Hakkında » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_113674255/f_//tm.htm#113674255
  • quote:

Orijinalden alıntı: MohCod

arkadaslar ben tekrar soruyorum ama kesin bilgi icin ipsala myi da mekatronik okuyorum sinavsiz gecisle geldim gecis yapabilirmiyim yarin basliyor kayitlar

Merkez yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapan kişiler sadece önceki okullarına dönmek üzere bir defaya mahsus yatay geçiş yapabilirler.

• Kendimce yanıt verdim konunuza...

• investigation İ kullanıcısına yanıt
    Nasil hocam anlamadim benim bildigim her turlu oluyor
  • MohCod kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın, eksik yazmışım. Sizin durumunuz, daha önce yatay geçiş değil de sınavsız geçiş olması sebebiyle istediğiniz şekilde geçiş yapabilirsiniz.

• investigation İ kullanıcısına yanıt
    hocam ben daha bu yilbasladim yarinda eger cevap yazarsan ona gore basvuru yapacagim simdi ben basvuru yapabilirmiyim hocam
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.