Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler ben mekatronik myo da okuyorum ve başka bir şehirde makine myo geçmek istiyorum ve yarı dönemde geçicem ocak ayında yani.Merak ettiğim şey ben geçsem makine 1.yarı yıldaki dersleri tamamen mi alıcam tamamen alırsam okulum uzarmı ? kesinlikle 1 sene uzamaması gerek çünkü dgs düşünüyorum?
  • yıldız bilgisayar mühendisliğindeyim itü inşaata geçmek istiyorum bilgisi olan veya yardımcı olmak isteyen bana özelden yazarsa süper olur.
  • merhaba ben ege universitesi dis hekimligi 1.sinifim puanim itü insaata da tutuodu ama buraya geldim simdi itüye yatay gecis yapmak istiyorum en erken ve kisa yoldan nasi gecebilirim sartlar nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli univ.cevre müh.de hazırlıktayim , ahmet yesevi univ pc muhendisligini uzaktan okumak istiyorum , boyle bi geçiş şansım varmı sene basinda yada ara dönemde ? Yetkili bilgili abiler aydınlatsın bi zahmet...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlspread X kullanıcısına yanıt
    Bende kou de metalurji malzeme okuyorum bende pc muh. istiyom kou de olursa denicem sansimi ama hic uzaktan egitim dusunmedim cok zor olmaz mi?ayrica kacinci sinifsin?

• kardesim medeniyet tipa gidio benim bi arkadas baya guzel dedi ama istersen itüye gecelim merkezi yerlesim puaniyla istedigin yere geciyomussun herhalde oyle duydum ben ama sene sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: memocankibar

kardesim medeniyet tipa gidio benim bi arkadas baya guzel dedi ama istersen itüye gecelim merkezi yerlesim puaniyla istedigin yere geciyomussun herhalde oyle duydum ben ama sene sonu

1.sinifta mi arkadasiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

kardesim medeniyet tipa gidio benim bi arkadas baya guzel dedi ama istersen itüye gecelim merkezi yerlesim puaniyla istedigin yere geciyomussun herhalde oyle duydum ben ama sene sonu

hazirlikta suan da

• quote:

quote:

quote:

hazirlikta suan da

Üninin liseden farki yok yani bunu rahatca soyleyebilirim e5 in dibindesiniz kampus hayati 0 bile degil -lerde oturacak yer yok aralarda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hazirlikta suan da

Üninin liseden farki yok yani bunu rahatca soyleyebilirim e5 in dibindesiniz kampus hayati 0 bile degil -lerde oturacak yer yok aralarda

Egitim olarak asagi yukari butun tiplar esittir zaten bir sey beklememek lazim

kardesim ben simdi itü insaat dusunuom ama gidince buradan da beter cikarsa nolcak ya izmirde evim var ama dis hekimliginde el becerisi olan isi goturuo islemsel zeka falan bi seye yaramio hosuma gitmedi acikcasi

• emrebdt kullanıcısına yanıt
    Kardes bnm 2. Universitem hazirlik bu yil biliyosundur kou da cevre muh.de Hazırlık zorunlu.29 yasindaym memurum o yuzden uzaktan egitimi tercih ediyorum fakat dedigim gibi tekrar lys ye girmek bu yasta kafa patlatıyor o yuzden direk olarak ahmet yesevideki endustri yada bil.muhe gecmeyi düşünüyorum .acaba yıl sonunda gecisi kabul ederlermi . Sonucta kou cevre ahmet yesevi pc yada endustri muh.ten 30 puan fazla.kesin bilgiye ihtiyacim var.uzaktan egitim zor yada kolay farketmez bir sekilde okuruz yeterki gecis yapalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlspread X kullanıcısına yanıt
    kazakistandaymış şimdi baktım ona.bana gelmez o ben koü olmazsa eğer değiştirme kararı alırsam sene sonu namık kemal üni'de pc müh. seçebilirim.
  • Arkadaşlar bahar dönemi başvuruları büyük ihtimal benim finallerle çakışacak transkriptte sorun olur mu ?

• Arkadaşlar öncelikle size birkaç soru soracağım biraz detaylı sorular öncelikle hikayemi anlatayım arkadaşlar ben tıp fakültesini kazandım şu anda 1. sınıftayım hazırlık sınavına felan girmedim ama bulunduğum şehri sevmediğimden buradan gitmek istiyorum.Gitmek istediğim şehir ise İstanbul.Orada tıp fakültesine puanım yetiyor ve oradada hazırlık var. Sorularım:
    -1- Öncelikle dediğim gibi şimdi 1. sınıf öğrencisiyim ve hazırlık okumadım.İstediğim universitenin 2.sınıfına geçmem için yds ve ona benzer bir sınavda başarı aranıyor.2.sınıfa başvurursam hazırlık sınavına almıyorlar herhalde.Bende şimdiki bulunduğum yerde 6 sene okuyamacağımdan 1-2 sene fazladan okumayı göze alıyorum.Sorum şu 2.sınıfı kazanmış birisi 1. sınıfa kendi istegiyle başvurabilirmi? (evet sırf hazırlık sınavına girebilmek için bunu yapacağım.sınıfta kal demeyin çünkü yerleşip yerleşemediğimi kesin olarak bilmiyor olacağım)
    -2-Eğer puanım tutuyorsa kesin girebilirmiyim 36 kontenjan açmışlar.Yani giremeyen oldumu merkezi yerleştirmeyle onu söyleyeyim?.(merkezi geçiş için galiba devlet zorunlu olarak o senenin yuzde 30u kontenjan açmış herhalde)
    Sorularım bunlar cevap veren olursa çok ama çok memnun olurum

• Arkadaşlar 2015-2016 bahar döneminde merkezi yerleştirme puanıyla Atatürk Üniversitesine geçiş yapmayı düşünen varmı kontenjanlar ne zaman açıklanır ocağın 18'inde başvurular başlıyo fakat hala kontenjanlar belli değil cevaplarsanız sevinirim :)
  • ll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_World -- 19 Ocak 2016; 15:30:21 >
  • marmara ekonometri taban puandan 12 puan yüksek benim puanım ve kontenjan 30 kişilik, sizce girme ihtimalim çok mu düşük?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

marmara ekonometri taban puandan 12 puan yüksek benim puanım ve kontenjan 30 kişilik, sizce girme ihtimalim çok mu düşük?

Senin puanın gidecegin bölümün taban puanindan kucukse girme şansın yok isterse 100 kontenjan açsın yine giremezsin maalesef yönetmenlik böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: beklemezdim25

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

marmara ekonometri taban puandan 12 puan yüksek benim puanım ve kontenjan 30 kişilik, sizce girme ihtimalim çok mu düşük?

Senin puanın gidecegin bölümün taban puanindan kucukse girme şansın yok isterse 100 kontenjan açsın yine giremezsin maalesef yönetmenlik böyle

hocam biliyorum yanlış anladınız cümleyi tekrar okuyun girme ihtimalimi soruyorum benden yüksek puan yapanlar da tercih edecektir elbette ama bu bölümü kaç kişi tercih edebilir genel olarak 30 kişilik kontenjanda yer bulma ihtimalimi sormak istemiştim

• Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesi için bahar dönemi başvuruları ne zaman bilgisi olan var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.