Şimdi Ara

Merlin's Robe için uğraşmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mage im için (5k gs ) düzgün bir pve chesti düşürmek nasip olmadı.Furios chestiyle idare ediyorum.Merlins robe dikkatimi çekti.Gerekli olan spellweave ve ebonweave için mateleri topladım sayılır.Ancak Crusader Orb sıkıntım var.Emblemlerle alıcam çünkü henüz raide almıolar.Sizce bu kadar uğraş verip almama değecek bir robe mu?Yoksa kısa sürede raidlerle ben bunu telafi edebilicek bir chest drobu alabilir miyim?
    Herkese teşekkür ederim

• Bence alman iyi olur ancak bana olduğu gibi o kadar uğraşıp itemi aldıktan sonra yaptığın ilk raidde chest düşerse başını taşlara vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Bence alman iyi olur ancak bana olduğu gibi o kadar uğraşıp itemi aldıktan sonra yaptığın ilk raidde chest düşerse başını taşlara vurursun

Hocam tam olarak da korktuğum olay o Düşen chesti ve raidi söyleyebilir misin acaba ?
  • Bc zamanı hunter için ranged silah bulamamıştım bir türlü, en sonunda 1.5k gold verip dandik bi epic gun almıştım. Aynı günün akşamı karazhandan bow düşmüştü bilgisayarı kıracaktım az daha, onu hatırladım konuyu görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 11 Haziran 2010; 22:47:54 >
  • Aynı şeylerden biri benimde başıma gelmişti TBC zamanı ama düşürdüğüm itemide aldığım itemide hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Aynı şeylerden biri benimde başıma gelmişti TBC zamanı ama düşürdüğüm itemide aldığım itemide hatırlamıyorum

Aynen hem de ilk bosstan düşmüştü.
  • Ehaha o bow u bende hatırlıyorum.Arkadaş az mı uraşmıştı o bow için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.