Şimdi Ara

Mersin - Antalya arası tatil yeri önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forum, 01 plakalı ilde yaşıyorum. Yaz tatilinde 7-10 gün kadar 3-4 yıldızlı otel yada pansiyonda kalmayı düşünüyorum. Tanıdıklarım bana "kızkalesi amele yatağı oldu.Susanoğlu ve sonrası iyidir." dediler..Susanoğlu nasıldır? Daha ileride denizi temiz ailece gidilecek kalınacak yer var mı? Büyük olasılıkla 2 aile (2 ayrı araba) gideceğiz. Pansiyon,yer tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Mersin'in o bölgesinde Flamingo siteleri var. O nemli havaya katlanacaksanız ideal yer diye düşünüyorum
    Antalya Olympos veya Adrasan'a kadar giderseniz buralar da güzel ve uygun fiyatlı yerler var.
  • Kız kalesi civarı fazla kalabalık gelmişti bana. Geçerken edindiğim görüş
  • taşucu kum mahallesi. koskocaman sahil. kimsecikler yok. suyu temiz. kum mahallesinde villa kiralaya bilir veya bir pansiyona kalabilirsiniz

boğsak kuçük şirin bir koy. suyu temiz. otel ve kamp alanı var.

tisan suyu temiz plajı kum değil ufak çakıl taşlarından oluşuyor. ama manzarası suyu güzel. orada otel yok villa kiralayabilirsiniz. amele yoktur.
  • Çok teşekkürler..
  • bogsakta intermot var,

googledan bak bulursun

giris pahalli ama iceride ben mersindemiyim diyeceksiniz...
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyor..
    Böyle Mersin tarafında doğallığı bozullmamış, sakin, ailecek (Ben eşim ve 2 çocuk) gidilecek başka koylar, doğal sahil olan yerler var mı?
    Pansiyon, günü birlik falan?

19 Mayıs haftasında 5 gece kalmayı düşünüyorum o taraflarda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Manavgat nasıl bir yerdir
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Güzele benziyor..
    Böyle Mersin tarafında doğallığı bozullmamış, sakin, ailecek (Ben eşim ve 2 çocuk) gidilecek başka koylar, doğal sahil olan yerler var mı?
    Pansiyon, günü birlik falan?

19 Mayıs haftasında 5 gece kalmayı düşünüyorum o taraflarda..

intermottan otesine bakmayin,

pahalli olmalari cok canımı sıkıyor ama gercekten dogallik, sakinlik ve nezih bir ortam soz konusu olunca rakipsiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

bogsakta intermot var,

googledan bak bulursun

giris pahalli ama iceride ben mersindemiyim diyeceksiniz...

http://www.intermot.com.tr/fiyat.htm

Yani yuh desem ayıp olur mu? Bu fiyatlar ne? Sanki 5 yıldızlı Ultra herşey dahil bir otel. Lan kıçı kırık motel işte ya. Tamam boğsak güzel yer. denizi plajı güzel ama o para ne?

Hemen bitişiğinden kamp alanı var. evet otel gibi ''nezih'' olamaz ama aynı deniz ayni kum :)
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Pahalı evet..
    O yüzden apartta kalıp günü birlik koyları gezeceğim Mersinde yada Alanya da 5 yıldızlı otele bakacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Pahalı evet..
    O yüzden apartta kalıp günü birlik koyları gezeceğim Mersinde yada Alanya da 5 yıldızlı otele bakacağım..

oda kahvaltı bir konsep arıyorsanwww.booking.com a bi göz atmanı tavsiye ederim.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    tisan'da site sakinleri dışardan gelenlere problem çıkartıyor diye yazmışlar ekşi'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

tisan'da site sakinleri dışardan gelenlere problem çıkartıyor diye yazmışlar ekşi'de

ben kurban bayramında gittim tisana günübirlik..
    problem çıkartan yok. deniz herkesin denizi.

sadece siteye ait olan kamelyayı şemsiyeyi şenzongu kullanamıyorsun doğal olarak. ama sen git bi algida şemsiyesi getir dik. kimse karışamaz. babasının sahili değil.

ben aslen izmirliyim ege deki koylardan sonra mersinin denizi çok pis gekiyor bana. pis değil de su berrak değil.

ege deki kötü koylardan biri tisan. ama mersin için süper bi yer.

şahsenben oraya gidi orda konaklayacağım kadar alanlayay antalyaya gider bi sürü ucuz otel var. kalırım birinde temiz temiz

• Yeni tavsiyeler alabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.