Şimdi Ara

##MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER## >> WP GRUBU KURULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biz de Mersin üniversitesini kazananlar olarak toplanalım bir whats app grubu kuralım diyorum. Bana özelden ulaşıp telefon numaralarınızı atın. Tanışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempiternal0 -- 14 Ağustos 2016; 18:43:08 >

• Bu sene ortamı kurun seneye geliyorum beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    ortamını hazır bil
  • upupup
  • up up
  • Gençler bilgisiyar müh kazandım %30 ingilizce. Şimdi hazırlık sınavı 22 sinde mi yoksa 25 inde mi? Birde e-kayıt yaptırdım başka bir işlem gerekiyor mu? önkayıt yaptırın diyorlar ama sitede öyle bir seçenek yok
  • Sempiternal0 S kullanıcısına yanıt
    Dostum hangi bölüm?

Birde e-kayıt yaptıktan sonra neler yapmamız lazım?? Önkayıt yaptırın diyorlar ama öyle bir seçenek yok sitede acil yardımcı olur musun
  • On kayit şahsen kayit yapmak isteyenlerin yaptigi bir islem.

Sen ekayit yapmissin gerek yok. Zaten sonradan uni sms olarak mesaj atiyor hosgeldiniz kaydiniz tamamlandi vs falan diye.

Hazirlik muafiyet sinavi 22 sinde, benim de bolum %30 du. Gecmek isteyen bu sinava katiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upupup
  • selamun aleykum ben de tıptan kardeşler bişey soracam bu muafiyet sınavına girmeyip dersi almak mantıklı mı hem bana epey uzak mersin git gel yapamam 1 sene tekmiş zaten görsem bişey olmaz sizce ne yapayım mantıklı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.