Şimdi Ara

MERSİN Üniversitesi Hk. Yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazandık sevindik, güldük iyi ama kalacak yer problemini nasıla aşacağız? Anne-Baba öğretmen olduğundan Yurt (erkek) çıkma ihtimali düşük heralde. Özel yurt ve apart tarzı çözümlerde sıkıntı zira onlarda yıllık ücreti bir kerede tahsil etmenin derdindeler. Kendilerince onlarda haklı ama ara dönemde yurt çıkması durumunda yanan parada az buz değil. Ki "1-2 hafta içinde dolar" diyerekte insanı ürkütüyorlar. Gerçi bu bilgiler telefon ile edindiğim bilgiler. Kayıt için gittiğimde daha net bir durum ortaya çıkar.

Bu durumda yurt çıkma ihtimali ara dönemlerde dahil çok zor mudur ? Kredi Yurtlara rağbet çok mu yani boş kontenjan durumu nicedir ? "Gönül rahatlığı ile özel yurt araştırabilirsin" mi dersiniz ? Tavsiye edebileceğiniz özel yurt veya apart tarzı yerler var mıdır ? İlgilenirseniz sevirim, teşekkürler...........

• Kardeş mersinliyim ev felan tutacaksan kesinlikle kuşimatidiye biyer var tutuyorsan ordan tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mersin üniversitesinde okuyorum bana kalırsa tanıdık varsa eve çık fiyat konusunda da ucuz olmasını istiyorsan forum ile vipol arasında evler daha ucuz oluyor üniversite çevresine nazaran
  • Teşekkürler fikirleriniz için.....
  • cmlcml C kullanıcısına yanıt
    Kushimoto olmasın hocam o
  • yukarı.....
  • .........
  • Up. Hayirli olsun hocam mersin güzel şehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.