Şimdi Ara

Merso sorun çıkartır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 89 model bir mercedes alsam motordan yana bir sıkıntım olurmu aracı usatama göstererek alıcam fakat bu araç ileride ne gibi sorunlar yaratabilir? Yaratsada mesela motor parçalarını bulabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-42.cadde-galeri-den-keyfini-bilenlere-kocaoglan-500-sec-111625945/detay/

• Motor'dan yana bir sıkıntınız olmasın.Bir de sizden ricam,lütfen Merso yerine Mercedes kullanırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taş gibi araba
  • MB anlayan ustanizdan onay alirsaniz sorun cikartmaz diyebiliriz.
    Ama bu baska yerlerinden cikarmayacak anlamina gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Motor'dan yana bir sıkıntınız olmasın.Bir de sizden ricam,lütfen Merso yerine Mercedes kullanırmısınız.

Yan donanımlardan elbette sorun çıkartacaktır bu benim için pekde önemli değil otomatik camlar çalışsın gerisini umursamam.!. önceliğim motor, yani bu araçların motorları sağlam mı? Bozulursa nasıl yaptırabilirim parça sorun olur mu?
  • otomatik şanzıman da önemli en az motor kadar...
  • Bu aracı kullanmayan arkadaşların çoğu sorun çıkarmaz diyecektir...

Kullananlarında çoğu sorun çıkartsada 27 yaşındaki araç için normal olacağını belirtecektir...

O yüzden körü körüne bağlanıp sorun çıkartmaz denilemez, imkansızdır.. 27 yaşında la araba... 27 yaşındaki İNSAN artık bir yerleri gıcırdamaya başlıyor :))

25000 bu araca verildikten sonra, aracaı aynı bu şekilde temiz tutmak için zevk için harcanaacak bir 20 bin TL daha kenarda durmalı diye düşünüyorum...

He ben arabaya bindim mi tabiki hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27 yaşında falan ama vayy vayy anam be, dehşetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Motor'dan yana bir sıkıntınız olmasın.Bir de sizden ricam,lütfen Merso yerine Mercedes kullanırmısınız.

Yan donanımlardan elbette sorun çıkartacaktır bu benim için pekde önemli değil otomatik camlar çalışsın gerisini umursamam.!. önceliğim motor, yani bu araçların motorları sağlam mı? Bozulursa nasıl yaptırabilirim parça sorun olur mu?

Siz bu aracı gündelik kullanmayacaksınız sanırım ? Camları bozulursa şalterleri değiştirirsiniz sorum yok,pahalı değildir.Ama bozulacağınıda sanmıyorum.Dediğim gibi motordan sıkıntınız olmasın,rahat 800 bin km'yi devirir,hatta daha fazlasını.Parçalarıda zor da olsa bulunur.
    Edit:Tüp varmış,ne desem boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 24 Şubat 2013; 12:22:06 >

• 25bin tlniz ile kumar oynayacaksaniz kibrisa bekleriz.

• Çıkarır mı çıkarmaz mı bilmiyorum ama bu arabanın 86 model olduğuna inanmak çok zor. Büyüksün MB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım olumsuz eleştirilere kulak asma ben zamanında 92 modelini almadım çevreden söylenenlere inanıp fazlasıyla pişmanım almadığım için sonra gidip 87 modelini aldım ve çok memnunum ufak tefek arıza her arabada çıkıyo ama bunlar basit arızalar biz kışlık lastiklerle 195 i gördük ve şunu diyeyim ailede pejo 407 dizel ve corollada var ama 87 model de olsa mersedes bambaşka uzun yolda harika toyota bel ağrısı yapıyo pejo içi kasvetli mersede içi ferah süspansiyonları 10 numara arabaya baktır temizse gözün kapalı al
  • Benle ayni yasta benden daha saglamdir bu arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkdenizLee -- 24 Şubat 2013; 12:28:00 >
  • Çok yakar
  • Arabayı gördükten sonra içim gitmedi değil.Bana mısın diyen pek çok araca taş çıkarır. "Aracımız orjinal 197.000 km'dedir." yazılmış,hiç bir şey değil bence.

Buradan sorun çıkarır,yok çıkarmaz demek çok doğru değil.Aracı iyi bir ustaya,teste sokmanız sizin faydanıza olur.Onay verirlerse rahatça alırsınız.

Bu arada otomatik şanzımanı da mutlaka kontrol ettirin.
  • otomatik şansıman ve büyük motor hacmiyle çok benzin tüketir ama araç gerçekten güzel
  • Ilanını koyduğunuz araba 5000 motor ve lpgde sıkıntı çıkaran bir araç..
  • Taş gibi arabada 25 yaşında çok para be riske edilmez o para...
  • Arkadas 27 yasında araba bu ya Mercedes BMW ne farkeder 3 yıl sen kullansan 30 yasında olacak evde kalacaktır o araba

• Her ne kadar Mercedes olsa da 89model araba. Motor sikinti cikarmasa sac cikartir, sac cikartmazsa donanimlar cikarir. Metal yorgunlugu denen birsey var, unutmayin. Bu para verilmez bu araca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.