< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyrq -- 25 Nisan 2024; 2:51:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
...

-
-
Mert hoca iyidir ama soru bankası başka kaynak almalısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyup hocaninkini izle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu elemana para kazandırmayın verdiğiniz paraya emeğe yazık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu adam harbi dayanılmaz birisi maalesef. iki dakikada bir dersi bölüp saçmasapan komik olmayan şeyler söylüyor. pko kampı var sağlam, o harici belki efişinado testleri tekrar amaçlı izlenebilir. eyüp b. tavsiye ederim temel orta fark etmez bir tek beceri temellilerde zorlanırsın onlar da seni geliştirecek şeyler yorum gücün artar.
-
bana da Eyüp hocanın tarzı sıkıcı ve bir süre sonra monoton geliyor. Tamam kaliteli bir öğretmen, verdiği öğütleri beğeniyorum ama arada mert hoca gibi makara sohbet yapmak öğrenciyi rahatlatır ve zihni tazelemesini sağlar. Matematik gibi zorlayıcı bir ders için Eyüp hocanın da sürekli ciddi olması insanı bayabiliyor. Öğretmenlerin mizaçları , ulaştıkları öğrenci kitlesini etkiliyor
-
bana göre çok kötü
-
hocam makaranın da bi adabı var makara + öğreticilikte rehber mat geçer mert hocayı illa makara aranıyorsa en azından daha düzgün yapıyor.
-
amaç makara muhabbetse talk show açarsın dersse ders çalışırsın,mert hoca ikisini de iyi yapamıyor maalesef,bu kadar tutmasının sebebi izleyenlerin kendini ders çalışıyorum diye kandırmasının yegane yolu olması.şu hoca iyidir bu hoca iyidir herkesin kendine göre hocası vardır da mert hoca maalesef hedefi olan bir yks ögrencisi için kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X