Şimdi Ara

Merter'den Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merter'in neresinde bu fazla bilmiyorum. Alışveriş Merkezi içinde mi, outlet gibi bi yer mi. Yoksa yer altı çarşısı mı yoksa belli zamanlarda kurulan bir pazar m?

• merter elektronik mi? ben oraya girmiştim depo gibi bir yer 2 adet lm3886 almıştım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

merter elektronik mi? ben oraya girmiştim depo gibi bir yer 2 adet lm3886 almıştım,

hayır giyim.
  • merter' de outlet mağazalar olması lazım. Tekstil firmaları genelde merterde.
  • magaza degil orada dükkanlar var zaten mertede büyük migrosun arkasındaki sokaklar full giyim magazalarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardinli_Maho

magaza degil orada dükkanlar var zaten mertede büyük migrosun arkasındaki sokaklar full giyim magazalarıdır

e-5 üzerindeki migros mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

quote:

magaza degil orada dükkanlar var zaten mertede büyük migrosun arkasındaki sokaklar full giyim magazalarıdır

e-5 üzerindeki migros mu

aynen hocam iste migrosun arkasında kalıyor zaten migros a gelsen buralarda giyim magazaları varmıs desen sana oraları gösterirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT AVM ÇEKİ ALINIKTIR
    geçen yıl açıldı
    Pendik'ten Taksim'e gidiş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unal83

quote:

e-5 üzerindeki migros mu

aynen hocam iste migrosun arkasında kalıyor zaten migros a gelsen buralarda giyim magazaları varmıs desen sana oraları gösterirler

eyvallah hocam sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.