ahanda dialog bu hemide toplu iğneynen <Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <rıza> slm mervecim nasılsın bugün saçların çok değişik olmuş bunun bi sırrı var mı acaba <Merve> İyiyim teşekkürler, seni sormalı? <rıza> iyi bende <Merve> sende mi? senin evinde <rıza> bugün saçların çok değişik olmuş bunun bi sırrı var mı acaba <Merve> gerçekten var mı yok mu ... kim emin olabilir ki <rıza> ne dedin anlamadım canım <Merve> anlamış gibiydin oysa ki, tüh :) <rıza> bize mi gelecen <Merve> duydun mu, 22 mart'ta itü sözlük 4. yıl partisi olacakmış ve dolapdere big gang sahne alacakmış. ben de o gece orada olmaya karar verdim. ilgilenirsen bakabilirsin:http://www.****.com <rıza> yok sağol ilgilenmiyorum <Merve> ilgilensen şaşardım <rıza> neden <Merve> Sebepleri iyice düşün de konuş. <rıza> neden <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <rıza> neden <Merve> Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. <rıza> yoo nerden çıkardın <Merve> burada seri şekilde soru soracak biri varsa o da benim cici :) <rıza>ya merve bu kadar agresif olma nolur <Merve>tamam ama kızdırma beni <rıza>bak sana ne aldım <Merve>ne aldın,ay çok mutlu ettin beni <rıza>toplu iğne ay cicim süpersin beni tavladın büyük ödül senindir
Orjinalden alıntı: migueldasilva <rıza>bak sana ne aldım <Merve>ne aldın,ay çok mutlu ettin beni <rıza>toplu iğne <Merve>ay cicim süpersin beni tavladın büyük ödül senindir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme