arkadslar kısaca özetliyeyim; Kızla 3 senedir çıkıyoduk, bu yeni birisini buldu msn'den beni silmiş beni yeni msn'e ekledi, bende buna dedim böyle olmaz benimde grurum filan var.. kal sağlıcakla benden uzak dur yakın olma dedim.. Buda dedi ben seninle yakın olmak için herşeyi yapıyorum, başka msn açtım ekledim sen uzak dur diyosun ben napim filan dedi..Ben sanki çok mu istiyodum seni silmeyi dedi. Konuş lütfen diyor ne diyeyim?
felsefem iyi değildir ama
o bulduğu yeni birisiyle ne zamandan beri konuşuyor ? hala konuşuyormu konuşuyorsa diyebilirsin kıskanıyorum seni ondan benim eksiklerimi ondamı buldun falan diye
Sen ne istediğini bilmiyor musun? Kızı istiyorsan söle gene birlikte olun belli ki kız seni unutmak için başkasını bulmuş ama hala aklı sende.Sende eğer istiyorsan kızı söle , kız o an koşa koşa kollarına gelicek .
Kıza bunları diyorsun ama kıza onu kırmadan senden nasıl uzaklaşmasını sağlayabilirsin diye konu acıyorsun.
İlginç
Ya şu çocuğun konularını ciddiye alıpta yardım etmeye çalışmayın
"Seninle konuşmak istemiyorum." diyebilirsin. Yada yaralamak istiyorsan kendini değersiz hissetmesini sağlayacak şekilde konuş sohbete devam et.
Ya kıza ne desem gitme gbiisnden laf söylüyor, konusuncada offf sevglim telefona bakacak herkezi arıcak filan diyo sinirimi bozdu bundan ayrılmak istiyorum