Arkadaşlar durum şu: 1.1.2 turbosimle güzelleştirilmiş iphone um var, dün geceye kadar msj atıyodum tutuyodum ama dün gece nolduysa bi anda bu hata mesajı gelmeye başladı...daha önce de karşılaşmıştım 64 lük simplus la üstesinden gelmiştim ama şimdi ne oldu anlamadım, sizce ne olabilir? mesaj merkezi numarası denedim olmadı...başka telefona taktım çıkardım olmadı...smsD yükledim olmadı... :(((
not: dün gece bu olaylardan önce advanced settings yükledim sonra uninstall ettim ondan olabilir mi acaba??
alakası yok iki gün önce açtığım başlığa bakarsan seninle aynı problem bendede vardı herşeyi denedim düzelmedi hard reset olayı çözdü
onu gördüm de hard reset derken neyi kastediyosun? bide şimdi farkettim biraz önce youtube açıyım dedim aktivasyon istiyo benden :S bence bu aygıt yedi kafayı :(
Restore etmeyi denediniz mi?
şimdi şöyle ki halimden de anlaşılacağı gibi ben bu iphone konusunda biraz cahilim :) restore ettikten sonra ben aygıtı tekrar nasıl çalışır hale getiricem hiçbi fikrim yok :) şimdi forumu arıyorum tutorial var mı diye :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme