Arkadaşlar,ben foruma yeni üye oldum 4-5 tane mesaj attım ama mesaj sayım hala 0 olarak görünüyor.Bunun sebebi nedir acaba?
quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Milleti neden kandırıyorsun? Dostum DH premium almalısın, yöneticilerden herhangi birine mesaj at.
quote:Orijinalden alıntı: Hot Tamale ! quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Milleti neden kandırıyorsun? Dostum DH premium almalısın, yöneticilerden herhangi birine mesaj at. Komik değil.
quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara quote:Orijinalden alıntı: Hot Tamale ! quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Milleti neden kandırıyorsun? Dostum DH premium almalısın, yöneticilerden herhangi birine mesaj at. Komik değil. Hem de hiç
quote:Orijinalden alıntı: Euphoria* quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara quote:Orijinalden alıntı: Hot Tamale ! quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Milleti neden kandırıyorsun? Dostum DH premium almalısın, yöneticilerden herhangi birine mesaj at. Komik değil. Hem de hiç
quote:Orijinalden alıntı: Euphoria* quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara quote:Orijinalden alıntı: Hot Tamale ! quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Milleti neden kandırıyorsun? Dostum DH premium almalısın, yöneticilerden herhangi birine mesaj at. Komik değil. Hem de hiç Rezil.
quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Keşke söylemeseydin. Güzel oluyor yeni üyeleri kafaya almak
quote:Orijinalden alıntı: inanç_turasay quote:Orijinalden alıntı: Grant Imahara Konu dışı gibi bazı bölümlerde attığın mesajlar mesaj sayına işlemez. Keşke söylemeseydin. Güzel oluyor yeni üyeleri kafaya almak Saflıkla sorulan sorularla eğlenmeyi de eğlenenleri de sevmem .