Şimdi Ara

Mesaj yazarken acil yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav siz özel siparişmisiniz.Acil ne demek burası forum ya...

• +1 katılıorum sana
  • yaw bende sen niye böle bi forum açtık onu anlamadım acildir belki halla halla...
  • Acil olanlara saygı duyuyorum, acildir, adı üstünde acil, heee eğer acil diyip acil değilse oki
  • şaçmalama demekki zor durumdakı acil diyo belki bir işyerinde belki evde belki kafede
  • ya acil oluyor bazı şeyler gerçekten yani millet keyfinden acil demez.. hee acil diyenler vardır elbette ama neyse...o onların ayıbı. her insan kendi ayıbını bilir
  • bencede çok acil yazmaları gerekmiyor çunku bu forumdaki arkadaşlar saolsun elinden geleni yapıyorlar acil yazsanda yazmasanda yardımcı oliyolar
    hepinize saygılar
  • Bu konunun tartisilma yeri Teknik Servis midir ? Yapmayin etmeyin yahu.. Konu disi diye bir bolum bosuna mi acildi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Bu konunun tartisilma yeri Teknik Servis midir ? Yapmayin etmeyin yahu.. Konu disi diye bir bolum bosuna mi acildi ..

• Sanki nobetci teknisyen var acilleri bekliyo.Mesajlarda acil yazması hicbisey ifade etmiyor benim icin.
  • +1

mesaj başlıklarına "lütfen yardım edin", "bi bakın", "çok önemli" gibi konu hakkında hiçbişey ifade etmeyen kelimeler yazanlara gıcık oluyorum.
  • KAtılıyorum
  • olabilir normaldir
  • Acil diye yazanlara yada Nolur Lütfen yatarım kalkarım yardım edin diyenlere (evet bizimde böle topic açmışlığımız vardır banada )
  • Acil yazacaksa yazsın ama topic'de sorunu belirtsin yanına yazsın acil diye. Ben Topic'e sadece "Bakın, çok acil, yardım. imdat" gibi sorunun ne olduğundan bahsetmeyen yazılar yazan kişilere yardım etmeme kararı aldım. İsterseniz bencillikle ya da ukalalıkla suçlayabilirsiniz ama kimsenin zamanımı almaya hakkının olmadığını düşünüyorum. Eğer açıklayıcı bir başlık koysa yardım edemeyeceğim, ilgi alanımın dışında bir konu olduğunu görüp girmeyeceğim.
  • Katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scankurban

Yav siz özel siparişmisiniz.Acil ne demek burası forum ya...

Şimdi bu yazdığın tüm bölümler içinde geçerlimi..?

Geçerliyse saçmalamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 14 Ekim 2004, 15:05:32 >
  • Yine birisi bir topic açmış ve kaçmış durumlarımı yaw hocam madem topic açtın nie topicinde değilsin bir tane bile yoruma cevabın yok yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.