Bildirim
Mesaj yollayarak kızı nasıl kaparım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nabıon la yaz -
Bi mesajla senden hoşlanacak kızdan hayır gelmez. -
hoşalnması önemli değil güzel bi etki bırakmak istiyorum kızda önceden mesajlaştık falan ama etkiliyemdiğimi düşünüyorum. -
Bu isler birazda tiple de oluyor. Tipsiz olduktan sonra ne yazarsan yaz bı gozunden girer diğer gözünden çıkar. Muhabbet et , :s artık sevgi sozcuguyle tav olacak kız pek bilmiyorum. -
gez dolaş. güzel yerlere götür. sinemaya git.
Sms'le ne etkilenir, ne de hoşlanır.
onunla iken mutlu ol, sohbetini sevsin(gidip de kızla futbol konuşma)
Biraz komik ol. güldür.. -
Kız bana yaş kaç die sordu :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: bayhak
Kız bana yaş kaç die sordu :))
-
quote:
Kız bana yaş kaç die sordu :))
-
Sms le kız ayarlayamazsın fakat kendine çekebilirsin. -
simdi sana bir sey derim kizi carparsin ama bu senin icin iyi olmaz, sahte imajlardan uzak dur kendin olarak kapabilirsin. -
amacım sahte imaj değil ama kızı etkilemek istiyorum.4 yıldır hiç bi kızla çıkmadım bu kızı kaçırmak istemiyorum. -
Yok öyle bir dalga -
kiza deki 10 dk'lik plan yapalim mi 1 dk cay iceriz 2 dk sinema 1 dk lunapark 3 dk dans kalan 4 dk supriz de seni dusunmekten baska caresi kalmaz. Sah ve mat onu eglenceli hayatina davet et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pickupartist -- 19 Şubat 2011; 0:01:46 > -
Kız iyi gecelr yazdı bi kız daha kaçırdım Allah kahretmesin abaza abza dolancam artık..... -
Mesaj : Senden hoşlanıyorum.Her gördüğümde kalp atışlarım hızlanıyor.Sanki melek görmüş gibi oluyorum...
Aha bunu yaz diğer gün bir gül al eline .Benimle çıkar mısın? de ona......
HADİ GÖREYİM SENİ DOSTUM...
NOT:BİZZAT DENENDİ KIBRISTA.TEL MESAJI İLE..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 19 Şubat 2011; 0:07:29 > -
quote:
Kız iyi gecelr yazdı bi kız daha kaçırdım Allah kahretmesin abaza abza dolancam artık.....
yarin birlikte tavlariz merak etme :D yarin ulas bana -
10 dakikalık plan sunmuştu bir arkadaş kızın yazdığı cevap ;
yok eyvallah, 1 omurluk yalnizligi, 10 dklik plana degismem, -
bu lafi diyen kiz psikolojik problemleri olan biridir. hayattan keyif alam biriyle birlikte ol -
quote:
10 dakikalık plan sunmuştu bir arkadaş kızın yazdığı cevap ;
yok eyvallah, 1 omurluk yalnizligi, 10 dklik plana degismem,
Kızlar o yaşlarda yalnızlik triplerine kendi kendime mutluyum triplerine girerler boşver iş çıkmaz sana ondan başka dala uç
Benzer içerikler
- internet kablo renkleri
- ilk tanışma mesajı
- şakirin camii marmaray ile nasıl gidilir
- siyah arı
- trilyondan sonra ne gelir
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X