Şimdi Ara

Mesajıma cevap alamıyorum ne yazmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesajlaştığım kız birden mesajlaşmayı kesti.Kız benim memleketten. Mesajlaşırken cevap veremediğim bir ara olmuştu ( yurt dışı memleket hattım kapalı) ailecek bir yerlere gitmiştik ona mı sinirlendi yoksa sadece sıkıldı mı bilmiyorum. Dönmeden onunla kahve içmek ve onu daha yakından tanımak istediğimi söylemiştim dönüş yolunda cevap attı neyse başka zaman diye. İki gün sonra nasılsın yazınca cevap vermedi. Mesajlarımı görmeme gibi bir durum yok yok sayıyor. Nasıl bir mesaj atmalıyım ki ilgisini çekebileyim, bana kızgın olup olmadığını mı sorsam, esprili mi yaklaşsam, sataşsam mı? Kızın nasıl biri olduğunu malesef ben de bilmiyorum ama şuan mesaj trafiğini devam ettirmem gerek, en azından 1 ay sonra memlekete tek başıma geleceğimi söyleyebileceğim kadar. Yardımcı olun lütfen nasıl bir mesaj yazabilirim?

• Ehe ehe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tanımadığın bir kızla, başlamama ihtimali olan bir ilişki uğruna şu anda kendini yoruyorsun. Şu anda bulunduğun şehirde muhtemelen birkaç tane kız vardır ve bence enerjini onlara harca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Tanımadığın bir kızla, başlamama ihtimali olan bir ilişki uğruna şu anda kendini yoruyorsun. Şu anda bulunduğun şehirde muhtemelen birkaç tane kız vardır ve bence enerjini onlara harca.

Farkındayım hocam. Daha detaylı yazamadım konuyu kırk yılın başı beni gerçekten biri etkiliyor ben de pes etmek istemiyorum açıkçası. Öyle güzelmiş böyle fizikliymiş o tarz bir sebepten etkilenmediğim için ondan vurucu oldu biraz bana.
  • Yukarı
  • Aşk acısı çok fena bir şeydir. Yaşadım, yaşıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.