arkadaslar bankadan gelmesi gereken smsler gelmiyor. 4-5 denemeden sonra bi kere geldi. simdi baska bir bankanın deniyorum o da gelmiyor. boyle bir sorun yasayan var mı acaba?
bi tek bende oluyo bu sorun o zaman :(( yurtdısı forumlarda da okudum ama bi cozum bulamadım.
hocam *#21# yap ara
teşekkürler ama mesaj gelmedi yine işbankasından :( vakifbankta sorun yok ondan gelen mesajları alıyorum ama işbankasından gelmiyor. ne yapacagım. simkartı baska telefona da takamıyorum artık mikrosim oldugu icin. internet hesabıma da giremiyorum maalesef.
Bu telden degilde hattan yada kullandigin bankadan kaynaklaniyor olabilir.bende garanti ve yapi kredi kullaniyorum hic boyle bir sorun yasamadim
Ben de Yapi Kredi, Finansbank ve Bankasya kullaniorm, sorunsuz geliyor mesajlar. Bankanin sistemi ile ilgili olabilir.
işbank ve garanti kullanıyorum, anında geliyor.
bugun hsbcyi de denedim o da gelmiyor. nereyi aramam lazım acaba bu sorun icin fikri olan?
simkart değişikliğinden dolayı hsbc'den gelmiyormus. telefon ettim bilginiz dahiline mi degisiklik dediler evet dedim. 48saat sonra kullanabileceksiniz dediler. belki baskalarının da basına gelir diye yazıyorumm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme