Şimdi Ara

mesajlar cok gec geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bankadan gelmesi gereken smsler gelmiyor. 4-5 denemeden sonra bi kere geldi. simdi baska bir bankanın deniyorum o da gelmiyor. boyle bir sorun yasayan var mı acaba?

• bi tek bende oluyo bu sorun o zaman :(( yurtdısı forumlarda da okudum ama bi cozum bulamadım.
  • hocam *#21# yap ara
  • teşekkürler ama mesaj gelmedi yine işbankasından :( vakifbankta sorun yok ondan gelen mesajları alıyorum ama işbankasından gelmiyor. ne yapacagım. simkartı baska telefona da takamıyorum artık mikrosim oldugu icin. internet hesabıma da giremiyorum maalesef.
  • Bu telden degilde hattan yada kullandigin bankadan kaynaklaniyor olabilir.bende garanti ve yapi kredi kullaniyorum hic boyle bir sorun yasamadim
  • Ben de Yapi Kredi, Finansbank ve Bankasya kullaniorm, sorunsuz geliyor mesajlar. Bankanin sistemi ile ilgili olabilir.
  • işbank ve garanti kullanıyorum, anında geliyor.
  • bugun hsbcyi de denedim o da gelmiyor. nereyi aramam lazım acaba bu sorun icin fikri olan?
  • simkart değişikliğinden dolayı hsbc'den gelmiyormus. telefon ettim bilginiz dahiline mi degisiklik dediler evet dedim. 48saat sonra kullanabileceksiniz dediler. belki baskalarının da basına gelir diye yazıyorumm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.