Şimdi Ara

Mesh kurma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İss'nin verdiği zte h298a v1.0 cihazı, Keenetic hopper ile Mesh yapabilir miyiz, tam tersi de olabilir. Nasıl ekleme yapabilirim. Arayüz den ayarlar ile ilgili bilgi ve desteğinizi rica ederim.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki bir sözleşmeden yedek bir ZTE H298A yönlendiricim var ve bunu olağan adımlarla AP olarak yapılandırdım (DCHP'yi kapattım, IP'yi 192.168.1 aralığında ana yönlendiriciyle aynı olmayan bir şeye değiştirdim, ana yönlendiricinin LAN bağlantı noktasını AP yönlendiricinin LAN1 bağlantı noktasına bağlayın). Bazı nedenlerden dolayı telefonumdaki yeni AP ağına bağlanabiliyorum ancak Chromecast'im bağlanmayı reddediyor. Yönlendiricinin 1970-01-01 00:00 olarak ayarlandığını fark ettim ve sorunun bu olabileceğini düşündüm çünkü Chromecast'lerin tarih ve saat ayarlarını eşleştirme konusunda titiz olabileceğini biliyordum. Yönlendirici ayarında tarihi veya saati değiştirecek bir seçenek bulamıyorum :/

Burada ipleri mi karıştırıyorum ve/veya AP'yi kurma şeklimde bir şeyleri mi kaçırdım? Ağ si

VidMate App
    VidMate - Download VidMate App Free Install for Android 2020
    https://vidmate.bio/

hirbazı değilim, bu yüzden tavsiye arıyorum. Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phelo -- 14 Haziran 2024; 18:19:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.