Şimdi Ara

Mesh Sistemi Tavsiyesi (Daha İyi Çekim Gücü ve Kayıpsız Wifi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evim dubleks.

Router: Zyxel Dx3301-T0 V2

İnternet : Fiber 500 Mbit.

Alt katta kayıpsız 500 Mbit alabiliyorum. Ama üst katta aynı hızları yakalayamıyorum. Aklımdakileri madde madde sıralamak istiyorum. Daha derli toplu olur.

1. 2 tane Keenetic Hopper alıp alt ve üst kata koymak. Zyxel router boşa çıkacak.
    2. 2’li TP-Link X20 veya Halo H70X alıp, birini Zyxel routuer’a bağlamak, diğerini üst kata koymak. Router’ın wifi’sini kapatıp sadece bu ikilileri kullanarak iki katta da 500 mbit görür müyüm ?
    3. Mesh uyumlu olsun diye daha uyguna TP-Link Ax53 router ve TP-Link R700X menzil genişletici alsam yine mesh ile 500 mbit hızları yakalar mıyım ?

Bütçe olarak da 1.seçenek 6.200 tl, 2.seçenek 2.500-4.000 tl, 3.seçenek 3.300 tl ortalamaya denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 1 Ağustos 2024; 19:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DECO X20 alarak alt ve üst katta 500mbps alabilirsiniz. Kapsamı alanı belirttiğiniz cihazlara göre daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feryatben kullanıcısına yanıt

karşılaştırmalı bir testi var mı? kablosuzda mesafe ve engel girip de kayıpsız olacak bu yorumun desteklenmesini merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.