hem toplantı odasına yazmaktan kar ederız, hemde admın ler ıcın bosa vakıt kaybı olmamıs olur ? ne dersınız?
Bence de çok yerinde bir teklif hem de üyelerin özlük hakları ile ilgili birşey de değil veriler çok somut belli, ona uymayanlara yapılacak iş te belli vs. bence bize de tasarruf olur size de. Saygılar.
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ssm
hiç kimse üzerine alınmasın ama ben modlara imza editleme işinin verilmesine karşıyım ewt belki fazla yoruluyoruz ama boylece 2 kez kontrol edilmiş oluyor
ama ssm bunun kalifiye bir yanı yok ki mot a mot bir iş zaten. Kural balkabağı gibi ortada uyan uymayan kriterler ortada. Göz yumulacak kayırılacak durum da yok bizim bile olsa hemen uyarılıyor. O halde bunun fuzuli bir şekilde top odasına yazıp siz bakıp uygulamanız gereksiz. Hatta bunu siz demeden bunun bir özelliği yok ki niye modlar ilk elden bunu halletmiyorlar deseniz sanki daha uygun olurdu gibime geliyor diye yumuşak geçiş yapayım dermişim yoksa ssm eline sopa alıp Allah korusun
quote:
Orijinalden alıntı: Dizman
uyarıyı kabul et yapınca sorun yok ama reddet'i seçince hiç birşey olmuyor. uyarı isteği yerinde duruyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Dizman
uyarıyı kabul et yapınca sorun yok ama reddet'i seçince hiç birşey olmuyor. uyarı isteği yerinde duruyor.
reddet artik calisiyor
quote:
Orijinalden alıntı: amras_tasartir
quote:
Orjinalden alıntı: Dizman
reddet artik calisiyor
Alıntıları Göster
sevgili amras, bu ampulleri kişinin avatarının altına koysak daha iyi olmaz mı? Kaç kişi kendi profiline bakıyor ki veya ayda yılda bir. Mesela ben. Niye bakayım ki? Yanlış mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
quote:
hiç kimse üzerine alınmasın ama ben modlara imza editleme işinin verilmesine karşıyım ewt belki fazla yoruluyoruz ama boylece 2 kez kontrol edilmiş oluyor
hersey sevgılı admınlerımız ıcın
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
quote:
hersey sevgılı admınlerımız ıcın
Alıntıları Göster
@ssm haklı, biz sadece bildirelim işlemleri gereken cezalar yada editler zaten yapılıyor.
aksi durumda ise odada konuları tartışarak doğru karara birlikte ulaşabiliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: WISHNE
@ssm haklı, biz sadece bildirelim işlemleri gereken cezalar yada editler zaten yapılıyor.
aksi durumda ise odada konuları tartışarak doğru karara birlikte ulaşabiliyoruz.
Alıntıları Göster
heryere koyabilirim gerci
oraya da koyabilirim.
quote:
oraya da koyabilirim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: amras_tasartir
oraya da koyabilirim.
nası yani laf bak şimdi
mesaj linki olmuş babov bide bizim uyarı pm olarak gidiyo demi adama
quote:
Orijinalden alıntı: WISHNE
quote:
Orjinalden alıntı: amras_tasartir
oraya da koyabilirim.
nası yani laf bak şimdi
mesaj linki olmuş babov bide bizim uyarı pm olarak gidiyo demi adama
Alıntıları Göster
avatarin altina da koydum ama uyarisi varsa cikiyor ve aciklamali yaptim.
quote:
avatarin altina da koydum ama uyarisi varsa cikiyor ve aciklamali yaptim.