simdi ben birine uyari verdigimde uyari verilen üyeye SenS sizi su konuda su puan la uyardimi yazio aboo yok abi sistem yazsin uyelerle kisisel problem yasamaya baslariz. o kadar uyari verdim kesin tavir alacaklardir o halde
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
simdi ben birine uyari verdigimde uyari verilen üyeye SenS sizi su konuda su puan la uyardimi yazio aboo yok abi sistem yazsin uyelerle kisisel problem yasamaya baslariz. o kadar uyari verdim kesin tavir alacaklardir o halde
giden kutuna bir bak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: CoMiSeR
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
giden kutuna bir bak istersen
hocam harbiden giden kutusu full hepsi Bir uyarı aldınız. Bir uyarı aldınız. Bir uyarı aldınız. yazio hep
0. uye olan adminden yollayabilirim yarin yaparim biraz dusundukten sonra eger olursa
bu arada artik pm'de varsa hangi mesajdan uyari aldigi yaziyor
artik uyari gecmisinde hangi mesajdan uyari almis gozukuyor.
quote:
süpersin hacı eline sağlık
quote:
0. uye olan adminden yollayabilirim yarin yaparim biraz dusundukten sonra eger olursa
bu arada artik pm'de varsa hangi mesajdan uyari aldigi yaziyor
bu dagerekliydi üyler sürekli pm atıp ceza aldım ama neden diye sorup duruyordu meseela mesajı slinmiş de olsa linki olunc aanlar heralde ne halt ettiğini eline sağlık tekrar orkuncum
quote:
Orjinalden alıntı: amras_tasartir
ellerine saglik hocam
amras kardeş sana kolaydır sanıyorum, uayrılarım bölümünü şikayetlerim gibi üste bir yere buton yapsan direkt tıklayıp bakarız.
Selam ve sevgi ile.
quote:
Kimden: metflower Kime: supremum Tarih: 7 Ocak 2007; 21:38:17 Başlık: Cevap: Bir uyarı aldınız.
bunu yaparak eline ne geçti eğer bir sorun varsa bunu bana iletenilirdin
Böylelikle uyarıların bizim adımızdan gittiği kanıtlandı. Arkadaşlara katılıyorum. Bu durum uyarı alan kişinin uyarı veren kişiye olumsuz tavrına yol açabilir.
Eline sağlık amras ve blackheim, çok güzel bir sistem. Özellikle imzalar için artık bir uyarı gerekliydi.
Uyarıdan alınan cezalar sabıka kaydında da görünmeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme