Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aSSembLy

uyarı geçmişinde uyarının verildigi mesajın linki de eklenebilirmi

uyenin birisi verdigim uyarının hakkında sorgulama yaptıda apışıp kaldım cevap veremiorum şuan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

uyenin birisi verdigim uyarının hakkında sorgulama yaptıda apışıp kaldım cevap veremiorum şuan

Ben her dakika bu sorunu yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Ben her dakika bu sorunu yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Son dakika: Şu anda 7 puanınız vardır. Puanınız 5 olunca uzaklaştırılacaksınız.

O zaman uzaklaştırma puanlarını otomatikman 10 yapalım. Yoksa üyelere maskara olmak işten değil.

Saygılar.

Not: mesaj linki görülmesi çok gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 28 Aralık 2006; 11:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hare Rama

Son dakika: Şu anda 7 puanınız vardır. Puanınız 5 olunca uzaklaştırılacaksınız.

O zaman uzaklaştırma puanlarını otomatikman 10 yapalım. Yoksa üyelere maskara olmak işten değil.

Saygılar.

Not: mesaj linki görülmesi çok gerekli

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=194660

bu adamın da 5 puanı var hala yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Alıntıları Göster
    Uyarı seçenkelerine "post kasma amaçlı mesaj" da eklenmeli.Puanıda 1 olmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Uyarı seçenkelerine "post kasma amaçlı mesaj" da eklenmeli.Puanıda 1 olmalı bence.

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Alıntıları Göster
    p
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

o olayi cozdum, puanlari degistirdigimiz icin eski puani ile onaylanmis fakat yeni puan ile banlanmamis

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

o olayi cozdum, puanlari degistirdigimiz icin eski puani ile onaylanmis fakat yeni puan ile banlanmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: amras_tasartir

quote:

Alıntıları Göster
    Uyarı sistemi ile ilgili sorular geliyor.Üyeler yeni konular açıyorlar.Konu Dışı bölümüne açıklama babında, konu ile ilgili soruları da sorabilecekleri bir konu açsak iyi olur bence.

• quote:

Uyarı sistemi ile ilgili sorular geliyor.Üyeler yeni konular açıyorlar.Konu Dışı bölümüne açıklama babında, konu ile ilgili soruları da sorabilecekleri bir konu açsak iyi olur bence.

Alıntıları Göster
    Bu konuyu ben de hazırlayabilirim talep doğrultusunda.

Ayrıca bu konunun bulunduğu bölümde 2 dakika kuralı var.Esnefle kınıyorum sizi sayın yönetim.
  • quote:

Bu konuyu ben de hazırlayabilirim talep doğrultusunda.

Ayrıca bu konunun bulunduğu bölümde 2 dakika kuralı var.Esnefle kınıyorum sizi sayın yönetim.

Alıntıları Göster
    Bir de GDK'daki mesajlarıda uyarabilirsek iyi olur.GDK ya taşınmış konudaki mesajlarıda uyarmamız gerekebiliyor.
  • quote:

Bir de GDK'daki mesajlarıda uyarabilirsek iyi olur.GDK ya taşınmış konudaki mesajlarıda uyarmamız gerekebiliyor.

Alıntıları Göster
    Uyaei sisteminde Uyari gecmisine baktigimizda veya UYAR linkini tikladigimizda kisinin gecmisteki uyarilarini goruyoruz cok guzel, ama hocam, bazi uyeler uyarilarini reddettiginde veya hangi post'a istinaden uyarildigini bizim bakabilmemiz icin uyari gecmisinde , Uyari verilen POST'u gorme ihtimalimiz varmi?

yani hangi Postun yanindaki uyari butonu tiklanarak kisiye uyari verildigini yapabilirsen bence guzel olacak bu mumkunmu ?

simdiden tesekkurler tekrar ellerine saglik hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

Uyaei sisteminde Uyari gecmisine baktigimizda veya UYAR linkini tikladigimizda kisinin gecmisteki uyarilarini goruyoruz cok guzel, ama hocam, bazi uyeler uyarilarini reddettiginde veya hangi post'a istinaden uyarildigini bizim bakabilmemiz icin uyari gecmisinde , Uyari verilen POST'u gorme ihtimalimiz varmi?

yani hangi Postun yanindaki uyari butonu tiklanarak kisiye uyari verildigini yapabilirsen bence guzel olacak bu mumkunmu ?

simdiden tesekkurler tekrar ellerine saglik hocam .

Alıntıları Göster
    öncelikli olarak profile baknca dediğin gibi uyarı sebebi var ama mesaj linkine ulaşım yok,bnde buynbda bir iyileştrme talep ediyorum,

snrasnda ise reddedilen uyarılar için tıpkı to daki gibi bir cavap platformu olştrlsa
    eskiden mod notu düzelt gör die kısım vardı oraya erişim kapatılmş
    yani yanlşlklan uyarı yaptık bunun için admini uyarmak için illaki pm mi atmamız lazım
    ya da işte admin onaylamadı uyarıyu bize cevabı nerde vericek?
    o kısmı bunun için modifiye etsek olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

öncelikli olarak profile baknca dediğin gibi uyarı sebebi var ama mesaj linkine ulaşım yok,bnde buynbda bir iyileştrme talep ediyorum,

snrasnda ise reddedilen uyarılar için tıpkı to daki gibi bir cavap platformu olştrlsa
    eskiden mod notu düzelt gör die kısım vardı oraya erişim kapatılmş
    yani yanlşlklan uyarı yaptık bunun için admini uyarmak için illaki pm mi atmamız lazım
    ya da işte admin onaylamadı uyarıyu bize cevabı nerde vericek?
    o kısmı bunun için modifiye etsek olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Ben ceza tahtasını fazla kullanmaz oldum zaten (fark edilmiştir.) Eskiden çok sık kullanırdım şimdi ceza puanını kullanmaya başladım da komserime
    katılıyorum. Uyarımızın sonucu, mesaj linki, geri dönüşüm hadiseleri düzenlenirse seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Ben ceza tahtasını fazla kullanmaz oldum zaten (fark edilmiştir.) Eskiden çok sık kullanırdım şimdi ceza puanını kullanmaya başladım da komserime
    katılıyorum. Uyarımızın sonucu, mesaj linki, geri dönüşüm hadiseleri düzenlenirse seviniriz.

Alıntıları Göster
    Konu Dışı ölümünde dini ve özellikle siyasi mesajlar ve konular artış gösterdi.Uyarı seçenkerli arasına Siyasi\Dini mesaj 3 Puan seçeneği eklenirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

bnde genel de uyarı panelini kullanıyorum ban gerektiren fake ler ve küfürbazlar vs vs,
    sorun ise uyarı takibinde,
    mesela adamı 2.el de fiyat belirtemeden ilan açmaktan uyarı veriyorum,
    kural dışı konu başlığı adı altında ama onaylanmıyor,
    ben neden olduğunu illaki pm den mi sormak durumundayım,
    acaba fiyatsız ilan için kural dışı konu şikayeti geçersiz midir?
    bu bir örnekti ama bu tarz kafamızda kalan yazışmalar için bir konsol ki eskiden kısmen vardı,
    olsa daha uygun olur kanımca

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

bnde genel de uyarı panelini kullanıyorum ban gerektiren fake ler ve küfürbazlar vs vs,
    sorun ise uyarı takibinde,
    mesela adamı 2.el de fiyat belirtemeden ilan açmaktan uyarı veriyorum,
    kural dışı konu başlığı adı altında ama onaylanmıyor,
    ben neden olduğunu illaki pm den mi sormak durumundayım,
    acaba fiyatsız ilan için kural dışı konu şikayeti geçersiz midir?
    bu bir örnekti ama bu tarz kafamızda kalan yazışmalar için bir konsol ki eskiden kısmen vardı,
    olsa daha uygun olur kanımca

Alıntıları Göster
    herkez uyariyi kullaniyorsa ceza yani uyari cezasi linki ni bilgi panelinde gormemiz gerekiyor o zaman amras hocam bi el atacaktir musait oldugu bir zaman eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

herkez uyariyi kullaniyorsa ceza yani uyari cezasi linki ni bilgi panelinde gormemiz gerekiyor o zaman amras hocam bi el atacaktir musait oldugu bir zaman eminim.

Alıntıları Göster
    Hala neden uyarı aldığını göremiyoruz, sadece "rahatsız edici mesaj" vs. yazıyor, ama link yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hala neden uyarı aldığını göremiyoruz, sadece "rahatsız edici mesaj" vs. yazıyor, ama link yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

yakında yapıcam hacı,
    bu aralar biraz yoğunum da

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

yakında yapıcam hacı,
    bu aralar biraz yoğunum da

Alıntıları Göster
    Uyarılardan sonra üyeye PM atılması olayı güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

bi de bizim adımıza gitmese,
    adamlar kara listeye ekliyolar vala,
    hele 2.el de adam sataşacak yer arıyor uyarı gittikten snra,
    bence o yüzden adımıza gitmesin lütfen,
    üyelerlern birebir muhatap olmayalım
    ne biliyim sistem mistem diye gitse olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.