Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amras vallahi sana ek mesai ödemek lazım. aramızda toplayak ama bu içimden gelen para değil sevgi

amras 10 dakika güzel de ileride bu da problem olur gibi neden dersen çünkü kişi 3 dakika arayla ana avrat küfür mesajları açıyor. Bu durumda 10 dakika banlanmasını beklemek saflık olur. Dediğin modun mükerrer uyarı hatasını önlemek ise bu aynı şikayetteki gibi aynı mesaja uyarı engellenebilir mesele de biter bence. O nedenle 2 dakika sonra bile farklı küfürlü mesaj açsa uyarılır.

Bir de liste hazırlamana sevindim. O resmen elzem birşey. Bir uyarı atıyoruz ama körleme hissiyatı oluşuyor. Mecburen bir kopya top odasına bir daha yazmak ve sonucu somut şekilde insanın göresi geliyor.

Saygılar.

• amras bir de ufak mevzular için eklemek lazım:

rahatsız edici mesaj 1 puan

Bunlar küfür değil hakaret değil ama karşıyı rahatsız eden aptal anlamaz vb. kelimeler ile şikyet edilenler için olabilir. Çünkü ceza verecek kadar değil ama karşı uyarı almasını istiyor ondan.

Bazen durumu kurtarmak için ufak çaplı uayrılar verilebilir bunlar için de iyi olur.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

evet haklisin o liste olacak bugun yarin, nasil yapsam diye karar veremedim

Aynı şikayetler gibi benim uyarılar, diğer uyarılar gibi seçenekler olur. Kontrol ederiz böylece.

Aklıma gelen bu belki de senin daha değişik düşüncelerin vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

amras vallahi sana ek mesai ödemek lazım. aramızda toplayak ama bu içimden gelen para değil sevgi

amras 10 dakika güzel de ileride bu da problem olur gibi neden dersen çünkü kişi 3 dakika arayla ana avrat küfür mesajları açıyor. Bu durumda 10 dakika banlanmasını beklemek saflık olur. Dediğin modun mükerrer uyarı hatasını önlemek ise bu aynı şikayetteki gibi aynı mesaja uyarı engellenebilir mesele de biter bence. O nedenle 2 dakika sonra bile farklı küfürlü mesaj açsa uyarılır.

Bir de liste hazırlamana sevindim. O resmen elzem birşey. Bir uyarı atıyoruz ama körleme hissiyatı oluşuyor. Mecburen bir kopya top odasına bir daha yazmak ve sonucu somut şekilde insanın göresi geliyor.

Saygılar.

O şekil bir üyeye uyarı yapılmasına gerek yok. Zaten direkt toplantı odasının yolu görünmüş oluyor ona.

• Orkun'um birde uyarı seçeneklerine
    "SERIAL vermek/istemekle de ilgili bir seçenek ekleyebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

aa ama boyle olmuyor, hic motivasyon yok.

bu günlerde çok aktif değilim yoksa iyi motive ederim ben seni...

edit:bu arada tüm mesajları okudum güzel bir çalışma olmuş hocam ellerin dert görmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 15 Aralık 2006; 15:46:10 >
  • Arkadaşlar bu uyarı sisteminde belli bir puana gelince mi otomatik ceza alıyor üye? Öyle ise bu puan kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Arkadaşlar bu uyarı sisteminde belli bir puana gelince mi otomatik ceza alıyor üye? Öyle ise bu puan kaç?

Hah ben de bunu soracaktım
  • ust limit 5 puan ama degistirilebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

Orkun'um birde uyarı seçeneklerine
    "SERIAL vermek/istemekle de ilgili bir seçenek ekleyebilirmisin

Bunu "illegal paylaşım"la değiştirebilir miyiz? Çünkü benzer konular (crack, hack, vs) oluyor.

Ayrıca Kural Dışı imza haricindeki tüm uyarılarda link verme zorunlu olmalı. Linksiz uyarılar geliyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz.
  • amras hocam, normalde uyarı yapmaksızın ceza verdiğimiz olaylarda, örneğin serial vermek ya da kişiye hakaret / küfür puanı 5 yapılabilir mi? Çünkü uyarı sistemi ile bu tür davranışları rapor ettiğimizde küfür eden bir üye 3 puan alıyor ama kilitlenmiyor. Halbuki aynı olayı toplantı odasına yazsak direkt ceza alacak. Bu tür davranışların puanını 5 yaparsak onay verildiği an ceza alır.

Bir de denemek için birkaç imza ihlalini uyar yöntemi ile rapor ettim ama gördüm ki bir kısmı onaylandığı halde imza silinmedi. Benim iyice kafam karışmaya başladı artık. Bir üyenin imzası kural dışı ise hem üst konuya hem de uyarı sistemi ile mi bildireceğiz? Sadece üst konuya yazsak bu sefer 1 ceza puanından yırtmış oluyor adam. Uyarı ile rapor etsek bu defa imza silinmiyor sadece puan alıyor.

En iyisi biz 2 yıl önceki babadan kalma yönteme dönelim. Bu iş gitgide daha karmaşık hal almaya başladı. Herkes kafasına göre takılınca çok haksızlık oluyor.

• Vozer hocam, evelden de dediğim gibi, adam gibi oturup, konuşup bir karara varmadan önce eski sistemde devam etmeliyiz. Çünkü hala anlaşılmayan yerler ve eksiklikler var.
  • Haklısın musakka hocam ama söz gelimi ben, a isimli mod, b isimli mod eski sistemden devam ediyoruz. Ama bunun yanında c ve d isimli modlar uyarı sistemini kullanıyor. Bu durumda yine adaletsizlik oluyor. Onların uyarıları onaylanınca söz konusu üyeler puan alıyor ama bizde almıyor. Bu durumda sistem ya kapatılmalı ya da adminler hiçbir uyarıya onay vermemeli sisteme geçiş yapılana kadar.
  • Zaten şu an beta aşamasında aslında fazla da kullanmasak iyi olur. İyice bi açılsın uyarı sistemi çok güzel işleyecek gibi duruyor. Toplantı odasına ceza talebi açmakla uğraşmaya gerek kalmayacak.
  • siz listeye eklenmesi gerektigini ve bunlarin kac puan oldugunu yazin ben yapayim zaten hafta ici bunu her admin yapabilecek.
  • Yazıyoz ama eski olunca sen okumuyon galiba. UP UP ! please
  • onlari ekledim ama ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Zaten şu an beta aşamasında aslında fazla da kullanmasak iyi olur. İyice bi açılsın uyarı sistemi çok güzel işleyecek gibi duruyor. Toplantı odasına ceza talebi açmakla uğraşmaya gerek kalmayacak.

bende bunu düşünüyordum. herseyi otomasyona baglaska çok iyi olcak. umarım tam sistem oturur. boylece süper olacak. Forever DH...
  • Arkadsaşlar imzalarda kullanmak gereksiz imza var hemen silinmesi lazım adamı uyarsan adam siteye giriş yapmasa imza duracak öylece.

Hem imzlara müdahale edince bize hatırlatıyor 2. 3. diye imzalarda uyarı kullanılmasın, kaldırılmalı imza olayına uyarı meselesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Zaten şu an beta aşamasında aslında fazla da kullanmasak iyi olur. İyice bi açılsın uyarı sistemi çok güzel işleyecek gibi duruyor. Toplantı odasına ceza talebi açmakla uğraşmaya gerek kalmayacak.

bende bunu düşünüyordum. herseyi otomasyona baglaska çok iyi olcak. umarım tam sistem oturur. boylece süper olacak. Forever DH...

daha önce de söylemiştim tekrar edeyim:

öncelikle yaptığımız uyarıyı takip edebileceğimiz bir sayfa vs olsun,
    ayrıca bu uyarı sonucunda admin arkadaş olumsuz bir görüş belirtir de onaylamazsa diye,
    uyarı linkinde bir de konsol olsun ve admine karşı mod tekrar cevap verebilsin,
    yani bir nevi to da topic açıp soru-cevap yapma işlemine de müsait olsun,
    böylece hiç bir şey açıklamasız kalmaz diye düşünüyorum,
    öteki türlü pm falan mı atıcak admin moda mod admine,
    amras düşünmüştür bunları zaten de ben sadece hatırlatayım dedim tekrardan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.