Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WISHNE

Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

bu ozellik sadece adminlerde olacak.

quote:

edit: silinen konulardaki mesajlarda uyar seçeneği görünmüyor.

geri donusum kutusundan bahsediyorsaniz eger orada mod olmadiginiz icindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

evet istek uzerine artik kendi profilinize girdinizmi verdiginiz uyarilari gorebileceksiniz ayrica artik mod ve adminlere uyari veremiyorsunuz.

Orkun eline sağlık sen bir sanatkarsın aynı tablo yapar gibi günden güne herşey güzelleşiyor. Bu da çok hoş olmuş verdiğim uyarılar kategorize ve hepsi bir arada. Burada bir isteğim olsun rica ile: Uyarılar nik ile mesajın linkini içersin.

Artık moda admine uyarı veremiyoruz yani tipik bir dokunulmazlık ha

quote:

Orkun'cum ellerine sağlık. herşey çok güzel olmuş.

eğer mümkünse ve genel bir sıkıntı olmayacaksa

1) uyarı lambalarını tüm üyelerde görünür hale getirsek göze daha hoş gelir sanki
    2) birde uyarı seçenekleri içinde DİĞER diye bişey koysak ve açıklama zorunluluğu olmak kaydıyla ve ceza puanınını da biz belirlesek

birde aldığı uyarılar sonucu ceza alan üyelerin fazla puanları ne olacak?
    ör: adamın 4 cez puanı var ve 3 puanlık bir uyarı daha alıyor.
    toplamda 7 puan 5 i için ceza alıyor ama kalan 2 silinecek mi yoksa ceza bitiminde 2 puanla mı başlayacak.?

Wishne bence sadece uyarı alanlarda olması daha güzel. Böylece kimse kapısına lamba astırmak istemeyecektir. Sıcak örnek vereyim kapısında lamba olan kişiler şimdi o kadar uslu ki ben bile şaşırmış durumdayım. antalyalı32 dır dır yazmadan duramayan boş mesaj atıp duran birisidir iki lambası yanınca demini aldı ki sormayın. Bir musibet bin nasihatten beter doğru lafmış vesselam.

Orkun ancak ben yine de genel liste oluşsun derim. Aynı toplantı odasının uyuarı versiyonu gibi birşey. Veya şiyatteki gibi adminle yazışabileceğimiz wishnenin dediği gibi yazdığımıza ekleme yapabileceğimiz gibi birşey. Çünkü kimlere ceza verilmiş kimler israrla uyarı alıyor nerede sorunlar var bunları bilmemiz gerekir diye düşünüyorum.

Orkun ilgisi yok ama çoklu alıntı olayını bizim forumda uygulamak zor mu kolay mı? Kolaysa yapsak iyi olur.
    Sevgi ve saygılar.

• Amras'cım bir de ÖNEMLİ : Şikayeti açıyoruz mesaj görünüyor ancak uyarı butonu yok. İlla alt alta mesajlara çevirmek gerekiyor. Halbuki oracıkta uyarıyı verebiliriz. Sanırım gözden kaçtı hatırlatayım.

Saygılar.
  • quote:

2) birde uyarı seçenekleri içinde DİĞER diye bişey koysak ve açıklama zorunluluğu olmak kaydıyla ve ceza puanınını da biz belirlesek

birde aldığı uyarılar sonucu ceza alan üyelerin fazla puanları ne olacak?
    ör: adamın 4 cez puanı var ve 3 puanlık bir uyarı daha alıyor.
    toplamda 7 puan 5 i için ceza alıyor ama kalan 2 silinecek mi yoksa ceza bitiminde 2 puanla mı başlayacak.?

diger olayi ne yazik ki sistemin dizayni izin vermedigi icin olmayacak.

bir adamin eger ceza aldiginda 8 uyari puani varsa (4+4) ceza alirken hepsi silinir, temiz bir kagitla baslar cezasi bitince.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

quote:

Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

bu ozellik sadece adminlerde olacak.

bu olmalı diye düşünüyorum ısrarla, en azından uyarıyı kapattıktan sonra aklımza gelen birşeyi admin'e iletebilmek adına

quote:

quote:

edit: silinen konulardaki mesajlarda uyar seçeneği görünmüyor.

geri donusum kutusundan bahsediyorsaniz eger orada mod olmadiginiz icindir.

olabilir alala, ne yüzümüze vuruyon ki yetkilerimizi

• Birde verdiğimiz uyarılar listesini incelerken, ihlal açıklamalarının linkleride olsa iyi olur.
    Tabi mümkünse ve uygunsa.
  • quote:

Birde verdiğimiz uyarılar listesini incelerken, ihlal açıklamalarının linkleride olsa iyi olur.
    Tabi mümkünse ve uygunsa.

ben de bunu istiyecektim,
    mümkünse iyi olur
  • bu uyarılara zaman aşımı konması mümkünmüdür ve koyulmasında bi sakınca olabilir mi

yani uye uyarıyı aldıktan sonra belli bir süre (ör: 2 hafta) kural ihlali yapmaz ise uyarısı sıfırlansın bu uyeyi kural ihlali yapmaktan uzaklaştırır
  • zaman asimi zaten vardir ve sure 3 aydir.

ayrica artik sadece uyler kendi uyarilarini goruyor, admin ve modalr herseyi goruyor.
  • yarin son olarak uyari sistemine eklenecek seyleri listeleyecegim, onlar bitince ne yazik ki bu projeyi kapatip baska bir projeye el atmam gerekiyor.
  • arkadaslar son hali budur zaten degisiklikleri goreceksiniz.

• Orkun'cum ellerine sağlık
    En son hali pek gösel olmuş.

Lakin, "Mod Notu Gör/Düzelt" seçeneğinde bir yere ulaşamadım.
    quote:

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

mesajı veriyor. bi kontrol edebilirmisin sana zahmet.
  • Benim puanlama ile ilgili bir teklifim olacak. Şuanda kişiye hakaret / küfür 4 puan ama serial vermek 5 puan. Öncelikle hakaret ve küfür birbirinden ayrılmalı. Hakaret 3 puan gibi birşey olabilir ama küfür 5 puan olmalı ki adam direkt ceza alsın. Yoksa küfür eden adamı hem uyarı butonu hem de toplantı odasına yazmakla uğraşırız.

Ama bunun yanında bence en mantıklısı 1 ile 5 puan arası seçenekler olmalı ve cezayı öneren bir de puan önermeli. Çünkü bu hali ile çok kalıplaşmış oluyor. Örneğin bir üye diret topic açıp buyurun beleş kaspersky diyerek serial verebilir ama bunun yanında bir başkası laf arasında ben bu sorunu hallettim PM'den gelirsen yardımcı olurum diyebilir. Bu ikisi de serial vermek maddesine giriyor ama 2. adama daha düşük puanlı bir uyarı bence uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 22 Aralık 2006; 13:44:55 >
  • vozere bnde katılıyorum,
    24 saat ihlaline eskiden tek seferde 4 gün veriyorduk,
    şimdi 2 puan olmuş ki bu 3 kere 24 ihlali yapabilmek demektir,
    bu durumda üye o ürünü 4 gün ceza alana kadar 14 kere alır satar kanmca,

yine aynı şekilde,
    2.el de yasak ürün de 2 puan,
    3 kere yasak ürün ilanı verebilmektir bu,
    normalde eskiden bir kere verene bir hafta veriyorduk,

ısrar ile kural ihlali 2 puan iken kural dışı davranış 3 puan,
    yani bir tutarsızlık var adam k.dışı davranış yapacak 3 puan alıcak,
    devam ettirmesi halinde ise 2 puan alıcak,

bunlarda da ufak rütuşlar yapılırsa uygun olur lütfen orkuncum,
    her şey için eline sağlık ama son düzenlemeler olsn sana zahmet,

son olarak her üye diğerinin ceza puanını görebilsin bence,
    hatta neden ceza aldığını da görebilsin,
    birbirlerini tanısınlar,
    en azından puanları herkes görebilsin,
    bgn bir üye gelmiş bana hesap soruyor benlen aynı cevabı yazan diğerleri neden puan almadı dior vs vs,
    bu gibi durumlar için bence en azıdan puan tablosunu herkes görebilsin,
    kolay gelsin cümleten...

• Bence herkesin sadece kendi uyarısını görmesi daha iyi, bu hali güzel olmuş. Ama sormak ve olmasını istediğim bazı şeyler var.

1- Uyarı verilirken kural dışı imza haricindeki tüm uyarılar için link vermek mecburi olsun. (öyle mi değil mi bilmiyorum şu an)

2- Üye uyarılınca neden uyarıldığını bilsin. Uyarıldığı mesaj olduğu gibi ona gösterilsin. Böylece "neden uyarıldım" sorularından kurtuluruz biraz. Ayrıca eski uyarıların linklerini göremiyoruz, sadece sebepleri yazıyor. Görebilirsek iyi olur.

3- Puan sisteminde (en azından adminlerin) değişiklik yapma hakkı olsun. (kural dışı konu 1 puan ama bazen öyle konular oluyor ki, daha fazlasını hakediyorlar (ceza alacak kadar da olmuyorlar)).
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Benim puanlama ile ilgili bir teklifim olacak. Şuanda kişiye hakaret / küfür 4 puan ama serial vermek 5 puan. Öncelikle hakaret ve küfür birbirinden ayrılmalı. Hakaret 3 puan gibi birşey olabilir ama küfür 5 puan olmalı ki adam direkt ceza alsın. Yoksa küfür eden adamı hem uyarı butonu hem de toplantı odasına yazmakla uğraşırız.

Ama bunun yanında bence en mantıklısı 1 ile 5 puan arası seçenekler olmalı ve cezayı öneren bir de puan önermeli. Çünkü bu hali ile çok kalıplaşmış oluyor. Örneğin bir üye diret topic açıp buyurun beleş kaspersky diyerek serial verebilir ama bunun yanında bir başkası laf arasında ben bu sorunu hallettim PM'den gelirsen yardımcı olurum diyebilir. Bu ikisi de serial vermek maddesine giriyor ama 2. adama daha düşük puanlı bir uyarı bence uygun olur.

sistem su haliyle puanlari sizin girmenize izin vermez fakat gun ile konustuk, derecelere bolmeye karar verdik.
    cok bol ihlal olacak ayni ihlalin dereceleri felan

ama bir liste yapip puanlari belirtmeniz lazim.

• amras'cım: HAYIR karşıyım. Uyarılar teknik olarak mümkünse en azından bir süre ile herkes tarafından görülür olsun.. Bu çok çok gerekli birşey. Önceki mesajlarımda detaylı anlattım okumadın yoğunsun.

1. Şikayet eden haklı tarafı rahatlatır.
    2. Forum menfaatine şikayet yapana sonuç alındığını bildirmesi ona şevk verir. Gizli fahri modlar yaratır.
    3. Kişiyi tedbir almaya sevk eder. Yoksa gizli kalmış hiçbir ceza, verilmemiş kadar etkisizdir. Zira cezalarda amaç caydırmaktır.
    4. Diğer insanlar ceza almış görünmemek için daha tedbirli olur. Bunlar denenmiş görülmüş şeylerdir.
    5. Yönetimin admin ve modların etkinliği gözle görülür somut şekilde izlenmiş olur ve bu çok gereklidir. Bazen sayfalar yazmaktan daha iyidir. Tartışılan kişi ve kişilere 2 dakika sonra görünür uyarı kondurmak.

Ek teklif: Uyarılarımızı incelemek için illa profilimiz açmayalım. Üstte gelen kutum anasayfa gibi yazan yere uyarılarıma git butonu koyulursa direkt oraya gideriz. Kolay sanırım eline sağlık şimdiden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

amras'cım: HAYIR karşıyım. Uyarılar teknik olarak mümkünse en azından bir süre ile herkes tarafından görülür olsun.. Bu çok çok gerekli birşey. Önceki mesajlarımda detaylı anlattım okumadın yoğunsun.

1. Şikayet eden haklı tarafı rahatlatır.
    2. Forum menfaatine şikayet yapana sonuç alındığını bildirmesi ona şevk verir. Gizli fahri modlar yaratır.
    3. Kişiyi tedbir almaya sevk eder. Yoksa gizli kalmış hiçbir ceza, verilmemiş kadar etkisizdir. Zira cezalarda amaç caydırmaktır.
    4. Diğer insanlar ceza almış görünmemek için daha tedbirli olur. Bunlar denenmiş görülmüş şeylerdir.
    5. Yönetimin admin ve modların etkinliği gözle görülür somut şekilde izlenmiş olur ve bu çok gereklidir. Bazen sayfalar yazmaktan daha iyidir. Tartışılan kişi ve kişilere 2 dakika sonra görünür uyarı kondurmak.

Ek teklif: Uyarılarımızı incelemek için illa profilimiz açmayalım. Üstte gelen kutum anasayfa gibi yazan yere uyarılarıma git butonu koyulursa direkt oraya gideriz. Kolay sanırım eline sağlık şimdiden.

bnde bunun için yukarıda dedim,
    demek istediklerimi açmışsın,
    valla bıktım ben ceza aldım o niye almadı diye karşıma gelenlerden

• uyarı geçmişinde uyarının verildigi mesajın linki de eklenebilirmi

uyenin birisi verdigim uyarının hakkında sorgulama yaptıda apışıp kaldım cevap veremiorum şuan
  • 5 puanı olduğu halde hala kilitlenmeme bug'ı devam ediyor sanırım. Son örnek bu

http://forum.donanimhaber.com/m_11232746/mpage_1/key_//tm.htm#11241065

Az önce ben de uyarı verdim, bu linki kontrol ettiğinizde adam kilitli olabilir o yüzden. Ama şuan 5 puanı var ve açık.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.