Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddiyim ama sabah sabah o alangirgi pm sistemini cozdum 2 saatte sirf Hakki Hocam dedi diye ama Hocam vinn yok ortada o gunde beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Profilden doğru uyarı vermeye calıstığımda hala aynı hatayı alıyorum.

Duzelttim o hatayi zivercim.

Ellerinize sağlık, düzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

aa ama boyle olmuyor, hic motivasyon yok.

anla kıymetimi işte
  • baska ne gibi eklenmesi gereken ozellikler var sisteme sizce?
  • amras'ım paraşüt'üm ben hep diyom.

"Orkun'un üstüne adam tanımam" diye ama anlatamıyom kimseye.
    ne o sistemim fln etmişler, sanki bi işe yarıycak.

verdiğimiz uyarılar;
    onaylandıktan sonra her mod için bir listede toplansa " verilen uyarılar" gibisinden.
    hani bizde kime ne zaman vermişiz unutmamış oluruz yada o adamları takip etmemiz kolaylaşır.

"mesaj geçmişi" gibi bir özellik eğr mümkünse ve db yi yormayacaksa.
  • yormaz tabii ki kime ne kim tarafindan verilmis yazilir tabii ki
  • Kullanabilsem uyarı özeliğini bir şeyler yazarımda kullanamıyorum üye olarak gir vs. diyor.

Uyarı yapılan mesaj linkleri görünmüyor sanırım hala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

amras'ım paraşüt'üm ben hep diyom.

"Orkun'un üstüne adam tanımam" diye ama anlatamıyom kimseye.
    ne o sistemim fln etmişler, sanki bi işe yarıycak.

verdiğimiz uyarılar;
    onaylandıktan sonra her mod için bir listede toplansa " verilen uyarılar" gibisinden.
    hani bizde kime ne zaman vermişiz unutmamış oluruz yada o adamları takip etmemiz kolaylaşır.

"mesaj geçmişi" gibi bir özellik eğr mümkünse ve db yi yormayacaksa.

buna katılıyorum kime ne uyarı vermişiz
    onay almış mı almamış mı bunları görebilsek,
    bi de uyarılan kişye admin onaylayınca uyarı gitse(gidiyorsa bilmiyorum ben)

• amras eline sağlık avatar altı uyarı nefis yerleşmiş. Güzel koymuşsun yani dediğin gibi hay bu lastik gibi türkçenin

Bu arada bu uyarılara bir süre verecek miyiz? Diyelim cahillik ettik bir uyarı aldık ve artık dikkat ediyoruz ne zamana kadar bu uyarıyı taşıyacağım buna süre de koymak lazım. Madem iş koymaktan açıldı.

Buna bir süre de koy da görelim
  • siz hepiniz bana niye habire uyari veriyonuz bakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 12 Aralık 2006; 0:37:10 >
  • [Deleted by Admins]
  • Evet uyarılan mesajı görsek iyi olacak. Az önce biri 4 kere uyarıldığı için ceza aldı otomatikman. Test aşamasında iken üyeler üzerinde fazla denemeler yapmasalar mod arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssm

amras bu uyarı ne zaman tamamlanacak
    adamları uyarıyorum ama ne konuda uyardığımdan haberim bile yok
    en azından mesajı gorseydik

artık eger mesajdan uyarıldıysa mesajı uyarı takıbınde puanın yanında göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Evet uyarılan mesajı görsek iyi olacak. Az önce biri 4 kere uyarıldığı için ceza aldı otomatikman. Test aşamasında iken üyeler üzerinde fazla denemeler yapmasalar mod arkadaşlar.

uyarilmis olan mesajlarda "uyar" yerine "uyarilmis" yaziyor artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

amras eline sağlık avatar altı uyarı nefis yerleşmiş. Güzel koymuşsun yani dediğin gibi hay bu lastik gibi türkçenin

Bu arada bu uyarılara bir süre verecek miyiz? Diyelim cahillik ettik bir uyarı aldık ve artık dikkat ediyoruz ne zamana kadar bu uyarıyı taşıyacağım buna süre de koymak lazım. Madem iş koymaktan açıldı.

Buna bir süre de koy da görelim

3 ay sonra zaman asimina ugruyor uyarilar.

• mehmet ile denedik artik izin yok sorunu ile karsilasmayacaksiniz.

bu arada beni banlayan ve user manager oldugu icin acamayan mehmet'e buradan sukranlarimi sunarim.

direk dbden acabildim

update MemberTable set ban=0 where memID=106414
  • amras eyvallah süre olması iyi olmuş. 3 ay çok değil mi 2 mi desek?

şimdi bir de 1 saat içinde ikinci aynı suça niye uyarı veremiyoruz? Çünkü adam 10 dakika sonra yine küfürlü mesaj atamaz mı? Buna izin vermiyor? Bu nasıl iş? Ya da ben anlamadım.

Bir açıklama koyarsan memnun oluruk

Ayrıca uyarı verdiğimiz listeyi ve sonuçları görmek lazım bu önemli. Nasıl ki top. odasında ok. diye olanı olmayanı görüyoruz bu öylece kafamıza yazılıyor. Neyin ne olduğu burada hem şikayet kayboluyor hem uyarı. Uyarıları ve sonuçlarını içeren liste verilse iyi olacak.

Saygılar.

• evet haklisin o liste olacak bugun yarin, nasil yapsam diye karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

amras eyvallah süre olması iyi olmuş. 3 ay çok değil mi 2 mi desek?

şimdi bir de 1 saat içinde ikinci aynı suça niye uyarı veremiyoruz? Çünkü adam 10 dakika sonra yine küfürlü mesaj atamaz mı? Buna izin vermiyor? Bu nasıl iş? Ya da ben anlamadım.

Bir açıklama koyarsan memnun oluruk

2 de diyebiliriz ama ilk planlarken 3 dedik oyle kaldi.

1 saati soyle koydum cunku bir ihlali ayni anda iki mod tek adama ayni anda verebilir ama simdi "mesajlarda uyarilmis yazdigi icin onu ben en iyisi 10 yada 15 dakikaya indireyim.

Cunku birde eger bir mod ayni kullaniciyi iki kere ust uste ayni ihlalden uyarirsa ceza puani ne olursa olsun admin onayindan sonra 4 gun ceza alir.

• 10 dakikaya indirdim sureyi ama 3 ayi indirmek istemiyorum biraz secerelerinde kalsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.